Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvan, mivel gyanúsítják Donáth Lászlót

888.hu

2020.01.03. 09:30

Szeméremsértéssel és könnyű testi sértéssel.

Csütörtöki számában arról ír a Magyar Nemzet, hogy szeméremsértés és könnyű testi sértés gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Donáth Lászlót, az MSZP egykori politikusát, a momentumos Donáth Anna édesapját. Mint arról mi is beszámoltunk, az egyik budapesti szeretetotthonban lelkészként dolgozó Donáth László több alkalmazottat is zaklathatott, az érintettek viszont nem mertek lépni az ügyben.

Donáth 16 éven keresztül volt az MSZP országgyűlési képviselője, a pártban továbbra is nagy befolyással bír, ezért sokan tartottak haragjától. Egyikük azonban megtörte a csendet, feljelentést tett, az ügyben pedig nyomozást indított a BRFK szexuális kényszerítés gyanúja miatt.

Fotó: MTI Fotóbank

Lapunknak az érintett áldozat azt mondta, hogy idézem „Sokan és sokáig szenvedtünk tőle. Az idősek és a kövérek megúszták. Ahogy meghallottuk a hangját, amikor bejött az épületbe, már rohantunk. Volt, hogy a WC-be befutottunk elbújni, mert ha szembetalálkozott vele az ember, akkor mi volt? »Jöjjön a tornaszobába, kedves!« És akkor bevitt mindenkit, elkezdett beszélgetni persze, aztán mindig volt egy kis combfogdosás meg fenékpaskolás. És ez csak a mindennapos alap volt. Akivel csak lehetett, azzal kikezdett. A folyosón, a lépcsőn elkapta az embereket”.

Bár Donáth azzal mosakodott, hogy egy karaktergyilkosság áldozata, úgy tudni, hogy gyanúsítottként hallgatták ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére