Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megmutatjuk az ellentüntetőket

888.hu

2020.01.30. 19:14

Nézegessen képeket a Niedermüller mellett kiálló ellentüntetőkről.

Többezres, erős üzeneteket megfogalmazó, a normalitás pártján álló tüntetést rendezett a rasszista Niedermüller Péter ellen a Fidesz és Hír TV-s Sajtóklub. A demonstráció elején ellentüntetők jelentek meg az Erzsébet körút túloldalán. Az egész rendezvény alatt pfujoltak, fütyültek és nyomdafestéket nem tűrő hangon igyekeztek megzavarni a tüntetést.

A demonstráció elején a Székely himnuszt énekelték el az összegyűltek, majd pedig Reviczky Gábor szavalta el Radnóti Miklós egyik versét. Huth Gergely, a tüntetés moderátora arról beszélt, felháborító, hogy Niedermüller Péter és Karácsony Gergely támogatói még Radnóti versét sem tudták csöndesen meghallgatni.

A tüntetés szinte valamennyi szónoka üzent a rendzavaróknak.

Azbej Tristan például arról beszélt, hogy Niedermüller nyilatkozata után egyértelműen ki kell állni a keresztényellenes izgatás ellen és most is itt vannak azok, akik gúnyolódnak rajtunk, és azt állítják, hogy felfújjuk ezt az ügyet. Azbej Tristan azt üzente nekik: a keresztényüldözés végül diktatúrába fordul, de nem hagyjuk, hogy ilyen irányba forduljanak a dolgok.

Bayer Zsolt azt mondta az ellentüntetőkről, hogy nem ők hibásak, mert nekik ennyi eszük van, ők a felebarátaink, őket nem kell annyira szeretni. Bayer szerint ellenállásra van szükség a deviáns világgal szemben.

Hollik István köszöntötte az ellentüntetőket is, mert addig is legalább meghallgatnak minket és szerinte könnyebb azt gyűlölni, akit nem ismerünk, mint akit ismerünk, ezért jó, hogy itt vannak ők is.

Bajkai István pedig azt üzente, hogy „ha nem védjük meg magunkat, akkor a gyűlöleten alapuló anarchista keresztényellenes nézet fog felfalni minket.”

Ezek után nézzük néhány képet arról, kik is védték Niedermüller Pétert.

A maroknyi ellentüntetők, akiknek több felszólaló is üzent. | Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére