Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint szennyezett tejet talált a Nébih

888.hu

2018.09.28. 11:41

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal újabb szennyezõdött tejet vont ki a forgalomból, ezúttal is az egyik hipermarketlánc saját termékérõl van szó - közölte a Nébih a honlapján.

Közleményük szerint az Auchan Magyarország Kft. által forgalmazott 1 literes AUC 1,5 százalékos zsírtartalmú UHT tejről is megállapította a hivatal, hogy a gyártási folyamat alatt szennyeződött, ezért a 2019. január 24-ei minőségmegőrzési idővel ellátott termékeket kivonta a forgalomból.

A közlemény szerint a szennyeződés nem fordul elő a termék minden dobozában, a Nébih azonban a maximális biztonság érdekében a teljes tétel visszahívása mellett döntött, ugyanis a szennyeződött tej elfogyasztása érzékenyebb embereknél hidegrázást, hányást, hasmenést is okozhat. Az áruházláncban az érintett tejterméket már levették az üzletek polcairól – tették hozzá.

A hatóság kéri, hogy a honlapon közzétett azonosító adatokkal ellátott terméket ne fogyasszák el. A vásárlóknak azt javasolják, hogy ha ilyen terméket vásároltak, akkor azt vigyék vissza az Auchan áruházakba, ahol a termék teljes vételárát visszatérítik számukra – olvasható az áruházlánc honlapján.

Egy bio paleo müzlivel is baj volt

Bio paleo müzlit hívott vissza a dm Magyarország Kft., miután az üzletlánc önellenőrzése során a vizsgált termékben tropán alkaloidokat fedeztek fel, amelyek átmeneti egészségkárosodáshoz vezethetnek, látászavart, pupillatágulást, szájszárazságot és fáradékonyságot okozhatnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére