Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a nyár végén jöhet a Soros-adó

Bertha László

2018.07.23. 13:05

Már a nyár végén hatályba léphetnek a bevándorlási különadók, az úgynevezett "Soros-adót" tartalmazó rendelkezések - jelentette ki Kocsis Máté.

A Fidesz országgyűlési frakcióvezetője hétfőn az MTI-nek elmondta, hogy az új adónem egy újabb védelmet jelent Magyarországnak, illeszkedve a fizikai és jogi határzárral összefüggő korábbi intézkedésekhez.

Kocsis Máté kifejtette, hogy az állam adót vet ki azokra a szervezetekre, amelyek a bevándorlást segítik, vagy erre a célra támogatást fogadnak el.

A frakcióvezető a bevándorlást segítő tevékenységek közé sorolta a migrációt ösztönző médiakampányokat és hálózatépítést. Megjegyezte, hogy a Soros-szervezetek köztudottan ilyen tevékenységet folytatnak és nem is szándékoznak felhagyni ezzel.

A kormánypárti politikus rámutatott: minimum elvárható, hogy az illegális migrációt segítő szervezetek hozzájáruljanak a védekezés és a biztonság költségeihez, ezért a különadóból befolyt pénzt kizárólag határvédelemre lehet fordítani.

A különadót is tartalmazó adócsomagot pénteken fogadta el az Országgyűlés, a bevándorlásra vonatkozó passzusok a kihirdetést követő 31. napon lépnek hatályba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére