Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ma kezdik meg a nyaralásukat a migránsok a Balatonnál

Pörge Béla

2017.09.04. 13:28

A migránsoknak nincs szerencséjük az idõjárással, míg Észak-Afrikában és a Közel-Keleten még strandidõ van, a Balatonhoz már megérkezett az õsz.

A Magyar Nemzet információi szerint ma kezdi meg a nyaralását az első hét-nyolc migráns a Balaton mellett. Egész pontosan Zala megyébe, Keszthelytől délnyugatra, Esztergályhorvátiba érkeznek a bevándorlók a Migration Aid szervezésében nyaralni.

Esztergályhorváti polgármestere a laptól tudta meg, hogy a korábbi hírekben megjelent szomszédos Zalavárral ellentétben náluk szervezi az üdültetést a Migration Aid.

A falu egy emberként fog összefogni ez ellen"

— nyilatkozta Rékasi Csabáné, a falu polgármestere, aki felidézte azt is, hogy tavaly egy, a falun áthaladó külföldi autó után is elterjedt a pletyka, hogy Esztergályhorvátiban is megjelentek a migránsok.

A telket egy osztrák orvosnő vette meg, aki a közösségi médiában is aktívan posztolgat a "menekültek" megsegítéséről. A Magyar Nemzet őt is megkereste az ügyben, arról kérdezték volna, hogy miért vette a telket, de nem kaptak választ a kérdéseikre a hétfőn megjelent lapszámig.

A faluban egyébként egyre több telket vásárolnak meg osztrák állampolgárok, mert közel a Balaton és Ausztria is, ráadásul kevesen élnek a településen, így nyugodt a légkör.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére