Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Letartóztatták a magyar lányt megerõszakoló afgán migránst

Tóth Dalma

2018.11.11. 19:40

Bagoly Bettina, a Fõvárosi Fõügyészség szóvivõje vasárnap megerõsítette, hogy egy hónapra letartóztatásba került a József Attila utcában üzemelõ gíroszos mosdójában nemi erõszakot elkövetõ afgán férfi.

Mint mondta, a férfi a megalapozott gyanú szerint elkövetett cselekményt követően elhagyta az országot. Elfogatóparancs alapján fogták el a rendőrök.

Az ügyészség megállapította, hogy a szökés, elrejtőzés veszélye továbbra is fennáll, és

a bűnismétlés is reális.

A kerületi ügyészség a gyanúsított letartóztatását indítványozta, amit a bíróság az ügyészi indítvánnyal megegyezően el is rendelt.

A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett, így a végzés nem jogerős – mondta Bagoly Bettina.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken közölte, hogy az osztrák rendőrök átadták a magyar nyomozóknak azt az afgán migráns férfit, aki ellen szeméremsértés és szexuális kényszerítés miatt folytatnak eljárást.

Mint felidézték, a Magyarországon oltalmazott státuszban lévő 18 éves afgán férfi június 1-jén Budapest VII. kerületében, a Dohány utcában, majd június 20-án a Király utca és a Lövölde tér közötti területen szeméremsértő módon viselkedett. Szeptember 9-én hajnali 3 óra körül pedig Budapest V. kerületében, egy gyorsétterem mosdójában Sarhadi Bilal Ahmad megerőszakolt egy 21 éves magyar légiutas-kísérő lányt, majd elmenekült a helyszínről.

Az afgán férfit az osztrák rendőrök fogták el szeptember 10-én késő este Ausztriában, Linz környékén egy Frankfurtba tartó vonaton – írja az MTI.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére