Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis Máté: Karácsony személyében egy pancser jelentkezik főpolgármesternek, aki inkább maga sem beszél az elmúlt öt évéről

Zelenka Dóra

2019.10.10. 08:20

A Fidesz frakcióvezetője szerint a kispesti szocialista politikusok hétköznapjairól kiszivárgott felvételek ugyanazt a korrupciós gyakorlatot leplezik le, mint ami Zuglóban is megvalósult Karácsony Gergely polgármestersége alatt.

Kocsis Máté a Magyar Hírlapnak elmondta: hajmeresztő, ami a kispesti ügyben elhangzik, de Karácsony Gergely viszonyulása az elhangzottakhoz még inkább az.

Elmondta: nyilvánvaló, hogy kik szerepelnek a felvételeken és mit mondanak: kispesti baloldali politikusok, Gajda Péter polgármester közvetlen munkatársai és az ellenzék jelöltjei. Hozzátette: erre azt mondani, hogy nem ismerik fel az képeken szereplő embereket, egészen ordenáré hozzáállás.

Ha Karácsony Gergely főpolgármester lenne, és kirobbanna egy ilyen botrány a fővárosban, akkor is így viselkedne. Ez ment Zuglóban is, mert ott is képtelen volt rendet tartani, a lopós baloldaliak azt csináltak, amit csak akartak. Gyávaság és alkalmatlanság ez

– mondta.

A politikus szerint Karácsony Gergely nap mint nap bebizonyítja alkalmatlanságát, polgármesterségének hibalistája elképesztően hosszú, többek között a romos költségvetésről, parkolási botrányról, másfél milliárdnyi kifizetetlen számláról, adósságrendezési eljárásról és igénytelen közterületi munkákról lehet beszélni az ő esetében.

Egy pancser jelentkezik főpolgármesternek a következő öt évre, aki inkább maga sem beszél az elmúlt öt évéről.

Kocsis Máté elmondta: Karácsony polgármesterségét főként arra használta, hogy országos politikai karrierjét építgesse.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére