Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis Máté: Jókor húztunk akadályt az LMBTQ-propaganda elé

888.hu

2021.07.29. 18:00

A gyermekvédelem területén van tennivaló bőven, a pedofilok kapcsán sincs még lezárva a vita a kémiai semlegesítésről – mondta a Fidesz frakcióvezetője a Mandinernek.

 

Kocsis Máté szerint a Pride „nem a szexuális szabadság melletti kiállásról vagy esetleg a devianciák elfogadtatásáról szól, hanem durva provokáció”.

Kiemelte:

Az LMBTQ-mozgalom nem a kisebbséget védi, hanem a többséget támadja.”

Kereszténygyalázás, a magyar nemzeti identitás kigúnyolása, gyűlöletkeltés, kormánypárti politikusok iparszerű sértegetése, ha épp úgy van kedvük, „lebuzizása”, és szélsőséges liberális propaganda valamiféle vélt szabadságjog mögé bújva – tette hozzá.

A pedofília elleni harc kapcsán úgy fogalmazott: „Az eredeti cél, hogy távol tartsuk a gyerekektől az életkoruknak nem megfelelő tartalmakat és az LMBTQ-propagandát, ami már régóta célba vette őket világszerte. Nem is nagyon titkolják ezt az elkövetők. Magyarországon is az utolsó utáni pillanatban járunk, talán még épp jókor húztunk akadályt eléjük.”

A Mandiner interjújában kitért arra is, hogy Nyugaton már mindennapos a kisgyermekek megkörnyékezése az LMBTQ-propagandával.

„Korán kezdik az ideológiai átnevelést, miközben abban konszenzusnak kellene lennie, hogy ha például egy hatéves kislánnyal elmondatják – ahogy számos felvétel igazolja –, hogy leszbikusnak lenni jó dolog, az önmagában pedofília.”

Hozzátette:

Semmi keresnivalója ugyanis ebben a korban a szexualitásnak, semmilyen kontextusban. Ezért mondjuk azt, hogy el a kezekkel a gyerekeinktől.”

A „homofób törvény” elnevezés kapcsán Kocsis kiemelte, hogy „hazugság így hívni a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvényt”.

Magyarországon mindenki úgy éli a magánéletét, ahogy óhajtja, minden más értelmezés hamis”

– hangsúlyozta, majd hozzátette: a brüsszeli mainstream arra akar minket rávenni, hogy vonjuk vissza a törvényt, de nem fogjuk.

A népszavazás kapcsán a képviselő kifejtette: a népszavazás a brüsszeli támadás elleni fellépés, de a vita olyan sorskérdéseket is érint, amelyekről a legjobb inkább megkérdezni az állampolgárokat, főleg egy ilyen hangos vitában.

Reméljük, a brüsszeli elit, ha már demokratának állítja be magát, nem ellenzi az emberek véleményének kikérését. Ha a nyugatiak visszaélnek a hatalmukkal, ez a fegyvernem szükséges”

– hangsúlyozta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére