Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült, mit akart a Teréz körúti robbantó

Bokor Gábor

2017.06.15. 07:28

P. László rendõrpisztolyokat akart szerezni, emiatt készített házilag robbanószerkezetet, amit szeptemberben robbantott fel két járõr mellett. A gyanúsított ügyvédje elmondta, hogy védence megijedt a pokolgép hatásaitól.

Bár a gyanúsított P. László a nyomozóknak eddigi kihallgatásain nem beszélt indítékairól, ügyvédje elárulta, hogy védence fegyvereket akart szerezni. 

Meg akarta szerezni a megtámadott rendőrök szolgálati fegyvereit, de az általa összeállított pokolgép hatásaitól megijedt"

– mondta a Magyar Hírlapnak Szikinger István ügyvéd.

P. László hosszasan fejtegette ügyvédjének, hogy nem akart végezni a járőrökkel, és maga is megdöbbent, amikor látta, hogy a bomba milyen súlyos sérüléseket okozott a fiatal rendőröknek. Többek között emiatt nem vette el végül a sérült rendőrök fegyvereit, inkább elsietett a helyszínről. 

Kiderült továbbá az is, hogy a fiatal férfi a szolgálati pisztolyokkal nem akart bűncselekményt elkövetni, azokra azért volt szüksége, mert nem érezte biztonságban magát.

P. László napokkal ezelőtt mondta el, hogy gyerekkora óta próbálják meg valakik rákényszeríteni az akaratukat, emiatt támadt tavaly ősszel a rendőrökre. A gyanúsított azonban nem részletezte, hogy kit, mit ért az őt befolyásoló erők alatt. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére