Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kásler: Februárban jön az egészségügyi dolgozók emelet bére

888.hu

2022.02.05. 18:00

A kormány minden idők legnagyobb béremelését hajtja végre az egészségügyi ágazatban. Nagy öröm számomra, hogy miniszterségem alatt került sor erre a korszakalkotó béremelésre – mondta Kásler Miklós az Életközelben legújabb részében, amelyben a béremeléseken túl beszélt az aktuális járványhelyzetről, az oltások fontosságáról, valamint reagált a baloldal támadásaira is.

Több nyugat európai országban rendkívül magas volt a fertőzési arány. A tárcavezető példának hozta fel Izraelt, ahol először érték el a magas átoltottságot, mégis napi több tízezer a fertőzöttek száma. Az átoltottságot viszonylag régen érték el és eltelt az a bizonyos 4-6 hónap, amíg az utolsó oltás utáni védettség határozottan csökken. Ezt a negyedik oltással úgy tűnik, hogy tudják pótolni.

Két nagyon felkészült, magasan kvalifikált kutatócsoportot kezdeményeztem. Az egyik az immunológiai viszonyokat mind az 5 vakcina esetében az idő lefutásában vizsgálja.

Ezt meg tudjuk mondani 2 oltás után, és meg tudjuk mondani a harmadik oltás után is, mert eltelt annyi idő, hogy az adatokat értelmezni, értékelni lehessen.

A fertőzés esélye az oltatlan, illetve a betegségen át nem esettekhez képest a kétszer oltottak körében 52 százalékkal kedvezőbb. A háromszor oltottak körében 80 százalékkal kedvezőbb a helyzet. A kórházba kerülés rizikóját nézzük, akkor az oltatlanokhoz képest a kétszer oltottak – persze a megadott 4 hónapon belül – 68 százalékkal vannak kedvezőbb helyzetben, a háromszor oltottak pedig 87 százalékkal. Ha a koronavírus miatt meghaltak esetében nézzük ugyanezeket a számokat, akkor az oltatlanokhoz képest a kétszer oltottak 80 százalékkal kisebb valószínűséggel halnak meg, a háromszor oltottak pedig 93 százalékkal jobb helyzetben vannak.

Kásler Miklós

újra felhívta a figyelmet a harmadik oltás fontosságára.

Kunetz úr kétségbe vonja a német egészségügyi miniszter, Jens Spahn úr nyilatkozatát. A napokban Kunetz Zsombor hazugnak nevezte Kásler Miklóst azért, mert korábban említette, hogy onkológiai tevékenységek álltak le Németországban a koronavírus járvány miatt. Hozzátette: Ez tény kérdése, ennek utána lehet nézni. Nekem annyi maradt, hogy megtegyem a jogi lépéseket – hangsúlyozta.

Nagy öröm számomra, hogy miniszterségem alatt került sor erre a korszakalkotó béremelésre – mondta Kásler Miklós arra, hogy februárban érkezik az egészségügyi dolgozók emelt bére.

A beszélgetés végén az Úszó Nemzet Program alprogramjaként elindult „Minden gyermek tanuljon meg úszni!” programmal kapcsolatban kiemelte: a sportnak rendkívül nagy szerepe van daganatos, megbetegedések megelőzésében, ezért is hirdették meg miniszteri hivatása elején, hogy az óvodától kezdve az élete végéig mindenki mozogjon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nem sokáig láthattuk a honi sajtó megfelelő érzékenységgel megáldott felületein a címlapra kínálkozó hírt: „orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni meccs előtt.” Az írás nyilván osztatlan rettegést aratott az ilyesmire fogékonyak körében, ám a szenzációs anyagot később törölték.

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg az oroszok szerint

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy „önkéntes rohamosztagok” elfoglalták Mihajlivka települést Donyeck város közelében.

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

Gyerekeknek nyomja a BLM-propagandát a Disney

Korán kezdik az agymosást a cégnél.

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére