Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony „támogató empátiával” követi az amerikai BLM-őrületet

Horváth K. József

2020.07.09. 14:20

A magukat jogvédőknek nevező budapesti antifák azt fejtegetik, hogy a tüntetőknek miért is van joguk kifosztani a boltokat, illetve bántalmazni a védekezni próbáló tulajdonosokat. Ez szerintem közösség elleni izgatás, és remélem, a hatóságok keményen fellépnek ellene! Védjük meg az országunkat, védjük meg hazánkat!

Olvashatjuk ezt Wintermantel Zsolt, a IV. kerület volt polgármesterének Facebook-oldalán.

Milyen különös, hogy a nemritkán naponta több közösségi oldalon is bejegyzést megfogalmazó főpolgármester, Karácsony Gergely számára ezek a bejegyzések nem érik el az ingerküszöböt. Nem érdemelnek tőle egy rossz szót sem.

Ez akár azt is jelentheti, hogy Karácsony Gergely és népes helyettesi gárdája, nem szólva a közel ötven főt számláló tanácsadó testületéről egyetért azzal az budapesti antifák által képviselt állásponttal, hogy nyugodtan be lehet törni a sarki üzlet kirakatát. Ők ugyanis azt vallják, hogy a boltok túlnyomó többsége nem olyan, amit egy élet munkájával hoznak létre, a boltosokat pedig egyébként is kifizeti a biztosító, ezért aztán szabad a gazda, szívfájdalom nélkül okozhatnak kárt az üzletek tulajdonosainak.

Honnan tudják ezt, kérem tisztelettel, hogy ki mennyi munkát ölt bele egy vállalkozásba, hogy saját üzlete legye? Egyáltalán, hogy jut eszükbe egy, a törvényeknek megfelelően megnyitott üzletről kimondani bármilyen, nekik szimpatikus, a tulajdont elítélő, abban kéjjel kárt okozni kész ítéletet? A biztosítók nem a szándékos károkozók segélycsapata, hanem a normális rendben dolgozó gazdaság egyik fontos pénzügyi pillérei.

Milyen különös, hogy a főpolgármester nem utasítja el a magyar antifák azon kijelentését sem, ha rablásra uszítanak. Nem tűnik föl neki, hogy szembemennek a magántulajdon szentségével, nyíltan kimondva, hogy nincs benne semmi tiszteletre méltó? Döbbenetes az a minden alapot nélkülöző kinyilatkoztatás is, hogy a magyar antifák szerint a tulajdon tiszteletét évezredek alatt égették bele az emberek gondolkodásába, emiatt van éhezés és nyomor a világban és ezt a főváros vezetése szó nélkül hagyja.

Nem más ez, mint színtiszta marxizmus, az anarchia, a társadalmi rend semmibevételének ösztönzése, az őskáosz melegágya, ahogy ezt a leninista, rákosista, kádárista elődeink Magyarországon megalapozták. A budapesti antifák (is) a polgári alapértékek, a szorgalom, a becsület, a munkaszeretet, a család, az értékteremtés ellen lázadnak. Az ellen, amitől világ a világ. Ami aztán végső soron a kormányra való mutogatással végződik, amely nem tud rendet tartani, ezért feltétlenül le kell cserélni.

Milyen különös, hogy nem láttunk olyan Facebook-bejegyzést, amelyben például Karácsonyék tiltakoznak az amerikai véres, az antifák, a Black Lives Matter mozgalom követői által gerjesztett tragikus események ellen, a rendfenntartó erők szándékos gyengítése ellen. Azt viszont láttuk nemegyszer, hogy rokonszenveznek az antifákkal szimpatizáló melegjogi aktivistákkal. Ebből az is következhet, hogy egyáltalán nincs ellenükre az amerikai kaotikus őrület.

Szerencsére a budapesti antifák itthon eddig még „csak” Winston Churchill brit miniszterelnök szobrának meggyalázásáig jutottak. Bár a szobrot Karácsony megtisztíttatta, de érdekes kommentet fűzött a rongáláshoz: „Támogató empátiával követem az amerikai eseményeket, a Black Lives Matter mozgalmat, érteni vélem a dühöt, de a tiszta gondolattal és a jogos akarattal összeférhetetlennek tartom a rombolást.” A főpolgármester elítéli a rasszizmus minden formáját, de támogatja a BLM fehérek elleni akcióit. Akkor ez hogy van?

Ez kettősség sokak számára azt jelentheti, hogy a rombolást ugyan elítéli a főpolgármester, de az erőszakhoz vezető dühöt érteni véli, sőt az ebből kifejlődő akaratot még jogosnak is tartja.

Vajon ez a városvezetői álláspont nem biztatás-e inkább a budapesti antifák és a hazai BLM-szimpatizánsok számára a rosszra, mint a jó követésére való figyelmeztetés, hogy Magyarországon ez tévút, mert itthon a budapestiek értékeinek, érdekeinek megvédése az első számú cél? Hiszen itt minden élet számít!

Pedig ez a nyilvánvalóan jobboldalellenes, a liberális baloldallal szimpatizáló mozgalom az eszközökben sem válogat akkor, ha valahonnan megfelelő utasítást kap a rombolásra, szélsőséges esetben akár az emberi élet kioltására is. Volt már erre marxista példa. Karácsony is elmenekült Zuglóból, mert félt a szociktól, mondván, ha oda visszatér, akkor elássák.

Ennek ellenére nem ő, hanem egy senki által nem fenyegetett fideszes politikus hívja fel a figyelmet a budapesti antifák nemzetellenes Facebook-bejegyzéseinek tarthatatlanságára.

Nem furcsa?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére