Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony „támogató empátiával” követi az amerikai BLM-őrületet

Horváth K. József

2020.07.09. 14:20

A magukat jogvédőknek nevező budapesti antifák azt fejtegetik, hogy a tüntetőknek miért is van joguk kifosztani a boltokat, illetve bántalmazni a védekezni próbáló tulajdonosokat. Ez szerintem közösség elleni izgatás, és remélem, a hatóságok keményen fellépnek ellene! Védjük meg az országunkat, védjük meg hazánkat!

Olvashatjuk ezt Wintermantel Zsolt, a IV. kerület volt polgármesterének Facebook-oldalán.

Milyen különös, hogy a nemritkán naponta több közösségi oldalon is bejegyzést megfogalmazó főpolgármester, Karácsony Gergely számára ezek a bejegyzések nem érik el az ingerküszöböt. Nem érdemelnek tőle egy rossz szót sem.

Ez akár azt is jelentheti, hogy Karácsony Gergely és népes helyettesi gárdája, nem szólva a közel ötven főt számláló tanácsadó testületéről egyetért azzal az budapesti antifák által képviselt állásponttal, hogy nyugodtan be lehet törni a sarki üzlet kirakatát. Ők ugyanis azt vallják, hogy a boltok túlnyomó többsége nem olyan, amit egy élet munkájával hoznak létre, a boltosokat pedig egyébként is kifizeti a biztosító, ezért aztán szabad a gazda, szívfájdalom nélkül okozhatnak kárt az üzletek tulajdonosainak.

Honnan tudják ezt, kérem tisztelettel, hogy ki mennyi munkát ölt bele egy vállalkozásba, hogy saját üzlete legye? Egyáltalán, hogy jut eszükbe egy, a törvényeknek megfelelően megnyitott üzletről kimondani bármilyen, nekik szimpatikus, a tulajdont elítélő, abban kéjjel kárt okozni kész ítéletet? A biztosítók nem a szándékos károkozók segélycsapata, hanem a normális rendben dolgozó gazdaság egyik fontos pénzügyi pillérei.

Milyen különös, hogy a főpolgármester nem utasítja el a magyar antifák azon kijelentését sem, ha rablásra uszítanak. Nem tűnik föl neki, hogy szembemennek a magántulajdon szentségével, nyíltan kimondva, hogy nincs benne semmi tiszteletre méltó? Döbbenetes az a minden alapot nélkülöző kinyilatkoztatás is, hogy a magyar antifák szerint a tulajdon tiszteletét évezredek alatt égették bele az emberek gondolkodásába, emiatt van éhezés és nyomor a világban és ezt a főváros vezetése szó nélkül hagyja.

Nem más ez, mint színtiszta marxizmus, az anarchia, a társadalmi rend semmibevételének ösztönzése, az őskáosz melegágya, ahogy ezt a leninista, rákosista, kádárista elődeink Magyarországon megalapozták. A budapesti antifák (is) a polgári alapértékek, a szorgalom, a becsület, a munkaszeretet, a család, az értékteremtés ellen lázadnak. Az ellen, amitől világ a világ. Ami aztán végső soron a kormányra való mutogatással végződik, amely nem tud rendet tartani, ezért feltétlenül le kell cserélni.

Milyen különös, hogy nem láttunk olyan Facebook-bejegyzést, amelyben például Karácsonyék tiltakoznak az amerikai véres, az antifák, a Black Lives Matter mozgalom követői által gerjesztett tragikus események ellen, a rendfenntartó erők szándékos gyengítése ellen. Azt viszont láttuk nemegyszer, hogy rokonszenveznek az antifákkal szimpatizáló melegjogi aktivistákkal. Ebből az is következhet, hogy egyáltalán nincs ellenükre az amerikai kaotikus őrület.

Szerencsére a budapesti antifák itthon eddig még „csak” Winston Churchill brit miniszterelnök szobrának meggyalázásáig jutottak. Bár a szobrot Karácsony megtisztíttatta, de érdekes kommentet fűzött a rongáláshoz: „Támogató empátiával követem az amerikai eseményeket, a Black Lives Matter mozgalmat, érteni vélem a dühöt, de a tiszta gondolattal és a jogos akarattal összeférhetetlennek tartom a rombolást.” A főpolgármester elítéli a rasszizmus minden formáját, de támogatja a BLM fehérek elleni akcióit. Akkor ez hogy van?

Ez kettősség sokak számára azt jelentheti, hogy a rombolást ugyan elítéli a főpolgármester, de az erőszakhoz vezető dühöt érteni véli, sőt az ebből kifejlődő akaratot még jogosnak is tartja.

Vajon ez a városvezetői álláspont nem biztatás-e inkább a budapesti antifák és a hazai BLM-szimpatizánsok számára a rosszra, mint a jó követésére való figyelmeztetés, hogy Magyarországon ez tévút, mert itthon a budapestiek értékeinek, érdekeinek megvédése az első számú cél? Hiszen itt minden élet számít!

Pedig ez a nyilvánvalóan jobboldalellenes, a liberális baloldallal szimpatizáló mozgalom az eszközökben sem válogat akkor, ha valahonnan megfelelő utasítást kap a rombolásra, szélsőséges esetben akár az emberi élet kioltására is. Volt már erre marxista példa. Karácsony is elmenekült Zuglóból, mert félt a szociktól, mondván, ha oda visszatér, akkor elássák.

Ennek ellenére nem ő, hanem egy senki által nem fenyegetett fideszes politikus hívja fel a figyelmet a budapesti antifák nemzetellenes Facebook-bejegyzéseinek tarthatatlanságára.

Nem furcsa?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Bajor miniszterelnök: „Hatalmas baklövés történt”

Markus Söder bajor miniszterelnök csütörtökön elismerte: nagyot hibáztak azzal, hogy a külföldről visszatérő emberek tízezrei nem kapták meg a koronavírustesztjük eredményét.

Emberölési kísérlettel gyanúsított férfit fogtak el a rendőrök a határátkelőn

Emberölés kísérletével gyanúsított bosznia-hercegovinai állampolgárságú férfit fogtak el az udvari határátkelőnél – közölte a rendőrség.

Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot

Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot

Külső erők próbálnak beavatkozni Fehéroroszország belügyeibe, és megkísérlik destabilizálni az országot a vasárnapi elnökválasztás nyomán – jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő csütörtökön.

Bangóné versenyre kelt a torkos borzzal

Bangóné versenyre kelt a torkos borzzal

Kedves Bangóné! Azt mondja a népnyelv, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Kerpel-Fronius hajmeresztő megállapításai a lesajnált budapestieknek

Kerpel-Fronius hajmeresztő megállapításai a lesajnált budapestieknek

Egy városházi kezdeményezés alapján augusztus 15-től lehet véleményt mondani a budapesti kerékpárutakról és sávokról.

Van, akinek fontos a kerékpárosok biztonsága, van, akinek nem

Van, akinek fontos a kerékpárosok biztonsága, van, akinek nem

A fővárossal ellentétben a Magyar Közútnak fontos a kerékpárosok biztonsága, s igyekszik megvédeni őket.

„Az USA az egyetlen nyugati hatalom, amely képes megbirkózni az új fenyegetésekkel”

23 év után most járt először amerikai külügyminiszter Szlovéniában.

Szükségállapotot rendeltek el Bejrútban

Szükségállapotot rendeltek el Bejrútban

Megszavazta a libanoni parlament csütörtökön, hogy Bejrútban szükségállapotot vezessenek be a múlt heti tragikus robbanást követő helyreállítás érdekében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére