Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Interjút készítettünk a ligetvédõk rasztás pokémon mesterével

888.hu

2016.08.03. 17:28

Pokémon-vadászatra indultunk a Ligetbe. Kíváncsiak voltunk, hogy a ligetvédõk mellett, hogy élnek a pokémonok, sérülnek-e a jogaik, kapnak-e elég zöldterületet. Meglepetésünkre az összes pokémont már levadászták, ám sikerült interjút készítenünk egy ritka ligetvédõvel. Aki egyenesen a ligetvédõk Pikácsúja.

Geri, a ligetvédő kedélyesen behívott sátrába, ahol két sárgabarack elfogyasztása után gyorsan interjút is adott a 888-nak. Már az interjú elején leszögezte, hogy a fősátor mellett lévő növények fűszernövények és bódító hatással egyikük sem bír. 

A ligetvédők a fák jogaiért tüntiznek már 2 hónapja, ám titkos forrásból úgy értesültünk, hogy a Liget tele van ritkábbnál-ritkább pokémonokkal, mi pedig kíváncsiak voltunk, hogy a demokrácia utolsó fellegvárának titulált Ligetben tiszteletben tartják-e a pokémon jogokat. 

Mindenki megnyugodhat: a pokémonok békében és szeretetben élnek Geriékkel. Geriék pedig strandot és ugrálóvárat szeretnének telepíteni az elkövetkezendőkben, és azt is elárulta, hogy mindig is indián szeretett volna lenni. 

Magyari Fruzsinával, és a hozzá hasonló pokémon mesterekkel nem sikerült összefutnunk, pár ember lézengett a placcon, nézzétek meg a videót:

Véleményedet, észrevételedet, ötletedet, kiritákádat írd meg az [email protected] címre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére