Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ingyenes házhozszállítással robban be a hazai piacra a Csíki Sör

Forisek Ádám

2017.08.12. 21:28

Óriási újítással kívánnak közvetlenül kapcsolatba lépni a fogyasztókkal.

Lénárd András, a Csíki Sör Manufaktúra tulajdonosa azért döntött így, mert a javarészt külföldi multik kezében lévő diszkontláncok szinte lehetetlenné teszik a polcaikon való megjelenést. A legtöbb ilyen vállalat irreális haszonkulcsokkal próbálja értékesíteni a Csíki Sört, ami így versenyképtelenné válik a hasonló kategóriájú sörökkel szemben. 

A Csíki Sör Manufaktúra azért döntött a házhoz szállítás bevezetése mellett, mert nem áll szándékukban elfogadni a legnagyobb piaci szereplők által diktált szabályokat. 

A vállalat az elmúlt egy évben öt logisztikai központot létesített Magyarország-szerte, és a csíkszentsimoni üzemben véghezvitt kapacitásbővítéssel együtt mintegy 15 millió eurót fektetett be, biztosítva ezzel a folyamatos termelést és a sörellátást.

A manufaktúra házhozszállítási szolgáltatása a napokban indult el. A legkisebb rendelhető egység egy rekesz, benne 20 üveg sörrel, egy üveg pedig 279 forintba kerül. A használt üvegeket a fogyasztók akár a futároknál is visszaválthatják, amivel azért járnak jól, mert ezeket beszámítják az árba.

Az internetes felület mellett 12 órás telefonos ügyfélszolgálat is a sörkedvelők rendelkezésére áll.

(hirado.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére