Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme Karácsony Gergely aljas színjátéka

888.hu

2019.11.06. 16:00

Miközben azt állítja, hogy kerékpárral közlekedik, tömegközlekedést használ, piszkos színjátékot játszik az ellenzéki főpolgármester! Valójában szolgálati sofőr furikázza, aki minden reggel ott várja a lakásánál. Csak akkor vált kerékpárra, amikor megérkezik a propagandafotós vagy a baráti stáb. Így volt ez ma is, ami után Karácsony aztán látványosan busszal indult a kormányülésre, a Karmelita kolostorba...
Minden reggel, 6.45 és 6.50 között, mondhatni konspiratív körülmények között érkezik meg a sofőr Karácsony zuglói házához

– írja a Ripost. A lap információi szerint a kocsi előbb tesz egy kört a Szikszó utcai ház körül, gondosan szemügyre veszi, hogy minden rendben van-e, nincsenek-e, mondjuk, a színjátékot leleplezni akaró újságírók a környéken.

A sofőr-testőr nyilvánvalóan profi, még a környező házak ablakait is végigpásztázza, ügyel mindenre. Nyilvánvalóan óvatosságból nem Karácsony háza előtt, hanem egy közeli ház kapubejárója előtt parkol le, aminek nem igazán örülnek a lakók, gyakran van ebből reggelente szóváltás. A környéken már mindenki tudja, hogy ez itt Karácsony sofőrje. Annak a Karácsonynak, aki aztán látványosan kerékpárral érkezik a Városházára.

Karácsony már akkor sofőrrel furikáztatta magát, amikor a kampányban harsányan hirdette, hogy ő bizony kerékpárral közlekedik.

Íme a PR-osok által gondosan dokumentált színjáték a munkába biciklin érkező főpolgármesterről:

Budapest, 2019. október 17. Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester érkezik kerékpárral hivatalának átadás-átvételére 2019. október 17-én | MTI/Kovács Tamás

Az igazság viszont az, hogy bizony már ekkor is minden reggel megérkezett érte a szolgálati sofőr... Karácsony végighazudta a kampányt, miközben sorra készültek róla a buszos, kerékpáros képek, a hátsó utcákban, gondosan konspirálva, szép csendben mindig átült a szolgálati autóba, ahol várta a testőrként is működő sofőr.

Karácsony a szokásos hazug színjátékot játszotta el ma reggel is, amikor jó előre beharangozta, hogy busszal és csakis busszal hajlandó felmenni a Várba, a kormányülésre.

Persze ugyanúgy, mint máskor, hazugság volt az egész. Szerda reggel is ott várta a gondosan titkolt szolgálati sofőr zsebre dugott kézzel a zuglói ház előtt. Ezúttal egy Volkswagen érkezett.

Majd sunnyogva megérkezett KariGeri is...

Végigautóztak a városon, majd behajtottak a Városháza udvarára:

Aztán a szokásos parasztvakítással átváltott környezetvédő gyalogosra, aki csakis buszozni vagy kerékpározni hajlandó.

A gondosan megrendezett színjáték keretében Karácsony és kabinetfőnöke gyalogosan kisétált a Városházáról, ahova már odarendelték a propagandafotósokat. Legyen bizonyíték, hogy a titokban szolgálati autót használó főpolgármester gyalogosan és buszozva közlekedik…

A PR-osok mindent megörökítettek, például ahogy Karácsony fel méltóztatik szállni a budai Várba menő 16-os buszra.

Mindeközben Karácsony intézkedett, hogy a gépkocsiflottából egy másik Volkswagen elinduljon a Karmelita kolostorhoz. Vagyis, ha nem látja senki, beszállhasson, és ne kelljen buszozni. Ennek a flotta-Volkswagennek a rendszáma csak egyetlenegy számmal különbözött attól, amelyik reggel várta a zuglói háznál Karácsonyt. A sofőr ugyanaz volt…

A sofőr ugyanúgy várta zsebre dugott kézzel Karácsonyt, mint minden reggel a ház előtt.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Még nem tudni, milyen hatással lesz a koronavírus a foci Eb-re

Még nem tudni, milyen hatással lesz a koronavírus a foci Eb-re

Mivel Európában Olaszországot érinti legjobban a járvány, így komoly hatása is lehet a koronavírusnak a nyári Európa-bajnokságra.

Micsoda nap volt: Tovább terjedt a koronavírus, leállították a börtönbizniszt, Szávay kilépett a Jobbikból

Micsoda nap volt: Tovább terjedt a koronavírus, leállították a börtönbizniszt, Szávay kilépett a Jobbikból

A mai nap is mozgalmas volt: tovább terjedt a koronavírus Európában, sőt egy magyar kamionsofőr karanténba került Budapesten. A Országgyűlés pedig leállította a börtönbizniszt, ami vélhetően Magyar Györgyöt kellemetlenül érinti. Továbbá újabb politikus lépett ki a Jobbikból.

Újabb politikus hagyta ott a Jobbikot

Újabb politikus hagyta ott a Jobbikot

Kilépett a Jobbikból Szávay István, a párt volt országgyűlési képviselője.

Keményen kiosztották Karácsony Gergely új barátját

Keményen kiosztották Karácsony Gergely új barátját

London muszlim polgármestere inkább a környezetvédelemre költ a rendőrség helyett.

Mégis mi lófüttyöt csinál a magyar az ellenzék munkaidőben?!

Mégis mi lófüttyöt csinál a magyar az ellenzék munkaidőben?!

Megint nem szavaztak az ellenzékiek egy olyan törvényjavaslat ügyében, amely megakadályozta, hogy az adófizetők milliárdjai elítélt bűnözők zsebeibe vándoroljanak. Ugyanígy nem vagy nemmel szavaztak, amikor migránstömegeket kellett távol tartani a határainktól. De mégis mit csinálnak több százezres fizetésért? Vonulgatnak? Tüntetgetnek? Tévézni mennek? Nem erős ez egy kicsit?! Hé, károgók, nem kéne megdolgozni a pénzetekért?!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére