Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így találhatták meg a Teréz körúti robbantót

Bertha László

2016.10.19. 20:18

Hosszan tartó nyomozás eredményeképp fogták el azt a férfit, aki nagy valószínûséggel összefüggésbe hozható a szeptember végi Teréz körúti robbantással - írja a Ripost.
BUDAPEST, 20:18

Hosszan tartó nyomozás eredményeképp fogták el azt a férfit, aki nagy valószínűséggel összefüggésbe hozható a szeptember végi Teréz körúti robbantással – írja a Ripost.

Az M1 információi szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) szerdán elfogta a szeptember 24-i Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét. Az M1 a TEK-re hivatkozva közölte az információt.

A Ripost szerint a TEK páncélozott járművekkel csapott le a 35 év körüli férfira. A portál beszámolója szerint a merénylettel összefüggésbe hozható férfi úgy bukott le, hogy az édesanyját egy közúti ellenőrzésen szondáztatták,

az innét szerzett a DNS-minta pedig csaknem százszázalékos egyezést mutatott azokkal a bizonyítékokkal, amiket a Teréz körúti robbantáson találtak a rendőrök.”

– írja a Ripost.

Az elfogott férfit a következő napokban újabb vizsgálatoknak vethetik alá, ennek eredményét pedig összehasonlítják a merényletnél talált mintákkal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére