Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hazudozás és korrupció - egyre mélyebbre kerül a Jobbik

888.hu

2018.03.23. 09:40

Mirkóczki Ádám keddi nyilatkozata nagy karriert futott be. Mint ismert, az egyre másra korrupciós ügyekbe keveredõ Jobbik szóvivõje elmondta: "az a retorika, ami 2010 elõtt ment, az volt a nem igaz". Emellett még korábban a párt õsellenségének kikiáltott Alföldi Róbert színházi rendezõt is a keblére ölelte volna. Mirkóczki nyilatkozatára a többi párt is reagált azóta.

A Jobbikban továbbra is vannak nácik, csak most nem aktívak, mert megtiltották nekik a nácizmus hangoztatását"

– mondta Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. Karácsony szerint a Jobbik Simicska Lajos oligarcha lopott pénzén kampányol, többek között azt akarják elhitetni, hogy nem rasszista párt.

A balliberális politikus kifejtette, hogy Simicska tiltotta meg a pártnak a szélsőjobboldali nézeteik hangoztatását annak érdekében, hogy a csicskapártot szalonképesnek tüntessék fel a balliberális „elit” körében.

Gaudi-Nagy Tamás egykori jobbikos képviselő a párt őszödi beszédének nevezte a Mirkóczki által a Zugló TV-ben elmondottakat, és azt is kijelentette, hogy ezzel szembeköpték a korábbi radikális szimpatizánsokat. Mirkóczki az interjúban arról is beszélt, hogy Alföldi Róbert rendező

nemhogy belefér, hanem egyenesen feltétele egy normális országnak”.

Ezzel szemben a párt 2010-ben még tüntetést is szervezett Alföldi ellen. Ezeket a képsorokat érdemes visszanézni:

Dagadó korrupciós botrányok

Simicska a választás előtt ismét osztogatásba kezdett a Jobbik képviselőinek körében. Az elmúlt napokban számos esetben kiderült, hogy a Jobbik kész lenne fizetni azért, hogy más ellenzéki pártok képviselői visszalépjenek.

A jobbikos Farkas Gergely által Midi Melániá­nak, az LMP jelöltjének tett lefizetési ajánlat után újabb megvesztegetési botrány főszereplője lett a Jobbik. ­Paulina László, a Független Kisgazdapárt (FKGP) alelnöke által a TV2 műsorában bemutatott dokumentumok azt tanúsítják, hogy a Jobbik különféle anyagi ajánlatokat tett annak fejében, hogy a kisgazdajelöltek visszalépjenek a helyi jobbikos javára.

Az iratok szerint a Jobbik a választás eredményétől függetlenül vállalja, hogy kifizeti az FKGP budapesti irodájának működési költségét, továbbá átvállalja a párt peres ügyeinek költségét és jogászainak munkadíját, anyagilag segíti a kisgazdák vidéki programját, valamint a Jobbik és az FKGP közösen indul a 2019-es önkormányzati választáson. Mindezért cserébe a kisgazdapárt visszalépteti jelöltjeit az országgyűlési választáson.

(Magyar Idők, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére