Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hangfelvétel: Toroczkai személyesen követelte Mirkóczki lemondását

Bokor Gábor

2018.03.29. 14:28

Alig több mint egy héttel a választások elõtt robbant ki egy durva belháború a pártban.

Hatalmas port kavart a Jobbikban Mirkóczki Ádám azon nyilatkozata, amelyben azt állította, hogy a párt korábbi politikája teljes hazugság volt. A cukisodó párt politikusai rettegésben élnek, attól tartanak, hogy Vona Gábor pártelnök lehallgatja őket. Úgy tudni, a pártban puccshangulat van és egyre többen akarják Vonát eltakarítani az útból.

Az elnökségi tagok lemon­dásra szólítják fel egymást.

Lassan nagy tétben lehet majd arra fogadni, hogy Vona Gábor hamarosan megbukik a párt élén, ezzel magyarázható, hogy a többiek már elkezdtek helyezkedni, hiszen nem világos, ki veszi át a pártelnöki széket.

Azonban az utóbbi hetekben nem csak Mirkóczki botrányos kijelentése okozott zavart a jobbikos körökben, ugyanis kiderült, hogy Sneider Tamás eltitkolt egy vadászbirtokot. A párt közösségi oldalát ezután szimpatizánsok dühös kommentjei lepték el. A Ripost azt írja, hogy a pártban attól rettegnek az elnökségi tagok, hogy az ülések be vannak poloskázva és Vona testőrsége lehallgatóberendezéseket helyezett el a teremben.

Az elnökségen belül Toroczkai László, a párt alelnöke volt az, aki elsőként követelte, hogy a párt korábbi identitását megtagadó Mirkóczki mondjon le a párton belüli pozícióiról. Az ásotthalmi polgármester bátran felvállalja mindezt az őt telefonon felhívó csalódott jobbikosok előtt.

A felvételt az alábbi linken lehet meghallgatni:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére