Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány volt testőrét jelöli Karácsony a fővárosi rendészet vezetőjének

Ányos Miklós

2019.11.02. 19:00

Handl Tamás, Gyurcsány Ferenc egykori testőre válthatja Pető Györgyöt a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság igazgatói posztján.

Ez az információ a Fővárosi Közgyűlés jövő keddi alakuló ülésére benyújtott előterjesztésből derült ki. Karácsony Gergely főpolgármester az általa jegyzett (a budapest.hu oldalon is közzétett) előterjesztésben Pető György közszolgálati jogviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését javasolja. A rendészeti igazgatóság élére Handl Tamást, a Főpolgármesteri Hivatal köztisztviselőjét javasolja határozatlan időre a főpolgármester. Handl korábban Gyurcsány Ferenc testőre volt.

Újabb bizonyítékát láthatjuk, hogy a Karácsony nem egy erőskezű vezető, ahogy egy korábban kiszivárgott hangfelvételen is elmondta, és képtelen ellenállni a neki dirigáló pénzéhes, balliberális figuráknak, akik nem vezetőként tekintenek rá, hanem egyszerű bábként.

Karácsony eme előterjesztése is világosan mutatja, hogy a balliberális főpolgármestert teljes mértékben Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon irányítja. Sorra kerülnek elő azoknak a nevei, akiket helyettesének kell kineveznie, amiből a hírek szerint legalább öt lesz. Ez azt jelenti, hogy minden érdemi döntést el fognak venni Karácsonytól, és ismét szoci, liberális kifizetőhely lesz a Városháza, a Demszky alatt megismert szélhámos káderekkel.

Értesülések szerint Tüttő Kata, Gy. Németh Erzsébet, Kerpel-Fronius Gábor, Dorosz Dávid és Kiss Ambrus lesz Karácsony helyettese. Az, hogy az MSZP-s Tüttőt és a DK-s Gy. Némethet is ki kell neveznie Karácsonynak, az rövid főpolgármesterségének nyílt megalázása. A Gyurcsány vezette ellenzéki tábor demonstrálni akarja, hogy Karácsonynak nincs szava, ki kell neveznie azokat is, akiket korábban vesztesnek tartott. A Karácsony őszödi beszédének is nevezett, korábban nyilvánosságra került felvételen ugyanis Tüttő Katáról és Gy. Németh Erzsébetről is lesújtó véleményt fogalmazott meg az akkori zuglói polgármester. Az ötödik jelölt, Kiss Ambrus pedig Gyurcsányhoz és Bajnaihoz is egyaránt közel áll.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére