Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány Ferenc pártjának tagjáról felvételek bizonyítják, hogy ő zsarolta meg Borkai Zsoltot

Zelenka Dóra

2019.11.23. 22:03

Az RTL híradójának mai adása előtt kirakott anyag szerint több hangfelvétel van a birtokukban a Borkai-videó és Póczik József kapcsán.

Az RTL Klub Híradójának birtokába jutott több olyan, a Borkai-ügyhöz kapcsolódó hangfelvétel, amit titokban rögzítettek. Készítőjük szerint ezeken Póczik József volt válogatott labdarúgó beszél a Borkai Zsoltról készült intim fotókkal kapcsolatban arról, hogy 10 millió forintot kért Rákosfalvy Zoltántól az anyagokért cserébe.

A hangfelvételeket Rákosfalvy embere, Puska Péter, volt győri focista készítette. Erről ő maga beszélt, amikor az RTL Klub megkereste. Azt is elmondta, augusztusban többször is megkereste őt telefonon Póczik József.

Az egyik felvételen ez a párbeszéd hangzik el állítólag Puska és Póczik között:

– Jó, és mi a pénz, amit kér érte?

– Hát az a tízes, amit beszéltünk.

– Tízmillió, jó. És a fényképeken kívül előjött, hogy van egy pár perces videó is.

– Igen, igen, azt is mondta, de hát, figyelj ide, jobb minél előbb rendezni vele, mert tudom, hogy milyen labilis a faszi. Én őt ismerem, de találkozni nem. Én is csak ilyen közvetítőn keresztül vagyok vele.

Egy másik felvételen a következő párbeszéd hallható:

– Akivel te kapcsolatban vagy, abba megbízol 100 százalékig.

– Így van. Az ugyanannyi, mintha én mondanám a Zolinak, hogy ebből több nem létezik semmi, nem lesz, hogy holnapután megint a f888szom tudja kinek adtak ebből valami lóvét vagy kinek nem. Itt más olyan nem létezik, hogy valaki ebből pénzt akarna kérni még legközelebb.

–Vagy te, van ez a közvetítő, akiben 100 százalékig megbízol és az tartja kézben ezt a csávót, akinél vannak a felvételek.

– Igen, így pontosan, pontosan. Annyit mondott, hogy hétfő két óra, döntsék el, hogy mit akar, mit nem, ehhez viszont halvány fingom nincs.

– Egy a lényeg, neki kell a tízmillió hétfőn kettőig, ha nem kapja meg akkor te is kiestél.

– Hogy mit csinál vele, én azt nem tudom.

Ezek a felvételek bizonyítják, hogy Póczik József, Gyurcsány Ferenc pártjának jelöltje zsarolta meg Borkai Zsoltot, Győr volt polgármesterét.

A felvételeken Póczik azt állítja: hogy van ő, van egy második személy, aki megkereste őt, hogy közvetítsen. Ez az ember tartja kézben a felvétel tulajdonosát. A felvételekért végül nem fizettek Borkai Zsolték, Póczik a hangfelvétel előkerülése óta nem elérhető.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Kyle Rittenhouse visszaszólt LeBron Jamesnek a tweetje miatt, amelyben kigúnyolta az emberölési perében tett vallomását, mielőtt minden vádpontban felmentették volna.

Magyar-izraeli sportkapcsolatok: Hajós Alfrédtól a Beitar magyar gólgyárosáig

Valószínűleg csak a sportszakmában járatosak előtt ismert, hogy a hazai sportélet kiteljesedésében milyen fontos szerepet játszott a magyarországi zsidóság. A tények jobb megismeréséhez nyújt segítséget a „Game Changers”, a magyar-izraeli sportkapcsolatokat bemutató kiállítás a Hidegkuti-stadionban a Külgazdasági és Külügyminisztérium sportdiplomáciai főosztálya és az izraeli nagykövetség szervezésében.

Íme Márki-Zay újabb hazugsága, Cseh Katalin cégügyeihez köthető házkutatást tartottak

Íme Márki-Zay újabb hazugsága, Cseh Katalin cégügyeihez köthető házkutatást tartottak

A Douglas Magyarország karácsonyi LMBTQ-reklámmal érzékenyít, megválasztották Olaf Scholzot Németország kancellárjának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére