Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feljelentést tettek Szabó Bálint szegedi jogász ellen

Forisek Ádám

2019.02.08. 19:35

Az Origo információi szerint egy magánszemély feljelentést tett pénteken a Nemzeti Nyomozó Irodánál Budapesten Szabó Bálint és cége, a Liquid Kontroll Kft. ellen.

A feljelentés részletezi, hogy Szabó jogtalanul jár el a Szeviép-károsultak képviseletében. Az Origó értesülései alapján a feljelentés azon alapul, hogy Szabó és cége, a Liquid Kontroll kft. olyan tevékenységeket végez, melyhez nincsenek meg a megfelelő engedélyei, így miközben üzletet csinál a károsultak ügyéből, megtéveszti őket.

Szabó cégének tevékenységi körei - elvben, Szabó nyilatkozatai alapján - tartalmazzák a követelés-kezelést, a követelés-vásárlást, a követelés-behajtást, a bizalmi vagyonkezelést, a sértetti, avagy hitelezői képviseletet, valamint a mediátori tevékenységet a felek között.

Azonban ezek mindegyike, kivétel nélkül, engedélyhez kötött. A feljelentő szerint tehát Szabónak sem engedélye, sem megfelelő pénzügyi garanciái sincsenek a Szeviép-károsultak követeléseinek képviseletére, mégis komoly hasznot szerzett belőle.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére