Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felfüggeszti a Shanghai Airlines két budapesti járatát

Bokor Gábor

2020.01.31. 10:25

Felfüggeszti a Shanghai Airlines két budapesti járatát – közölte a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője pénteken a Facebook-oldalán.

A Budapest Airport tájékoztatása szerint a Sanghajból Hszian, illetve Csengtu érintésével közlekedő két járat közlekedtetését függeszti fel a légitársaság, ami heti három járat kiesését jelenti. A Sanghaj-Hszian-Budapest járat február 6. és március 26., a Sanghaj-Csengtu-Budapest járat pedig február 4. és március 28. között nem közlekedik. A közvetlen, heti négyszer közlekedő Sanghaj-Budapest járatot a változás nem érinti. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) csütörtök este hirdetett nemzetközi vészhelyzetet a koronavírus miatt, ugyanakkor kereskedelmi és utazási korlátozások bevezetését nem ajánlotta.

Már jól van a kínai pilóta, aki lázasan, súlyos állapotban érkezett tegnap Ferihegyre

Ahogyan arról a reggeli órákban mi is beszámoltunk, tegnap este magas lázzal érkezett Budapestre a Shanghai Airlines menetrend szerinti járatának elsőtisztje. Bár az első információk arról szóltak, hogy pilótát eszméletlen állapotban vitték le a gépről, ezt később cáfolták. A repülőt utána fertőtlenítették. Az Emmi most friss információkkal szolgált a pilóta állapotáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére