Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eltiltotta a további jogsértésektől Pikót a választási bizottság

Ányos Miklós

2019.10.13. 18:30

A Pesti Srácok értesülései szerint eltiltotta a további jogsértéstől a Helyi Választási Bizottság Pikó Andrást és csapatát, miután nyilvánosságra került, hogy a józsefvárosi polgármesterjelölt emberei ötezer forintot fizetnek a szavazópolgároknak azért, hogy Pikóra szavazzanak.

A sorozatos esetekről a Pesti Srácok is beszámolt, mire Pikó azzal állt elő, hogy a történteket letagadva a fideszes jelölt aktivistáira igyekezte kenni a történteket. A csalásokról a Hír TV is beszámolt, egy helyi lakos elmondta, hogy egy férfi az egyik szavazókör előtt Pikó szórólapjával a kezében ötezer forintot ígért az ellenzéki jelöltet támogató voksért. Az asszony visszautasította és kijelentette, hogy a választási bizottsághoz, illetve a rendőrséghez fordul.

A bizottság ugyancsak eltiltotta a jogsértésektől Erőss Gábort, aki az ellenzék más résztvevőivel együtt szabálytalanul kampányolt vasárnap az egyik szavazókörnél. A DK, a Momentum, az MSZP, az LMP, illetve a Magyar Szolidaritási Mozgalom a világos szabályok ellenére a kijelölt százötven méteren belül kampányoltak vasárnap az egyik szavazókörnél.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére