Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elrajtol az ellenzéki roncsderbi a fővárosban: Berki is összegyűjtötte az aláírásokat

Bokor Gábor

2019.09.09. 16:45

A celeb Instagram-oldalán jelentette ezt be, örömében pedig táncra perdült.

Csaknem tízezer aláírást gyűjtött össze a botrányhős, amivel biztosította indulását a főpolgármester-választáson. Az Instagramján jelentette be a hírt, majd a kamerák előtt táncra perdült, hogy magára vonja a figyelmet. Tarlós Istvánnak így hivatalosan három alkalmatlan kihívót kell majd maga mögé utasítania októberben.

Itt vagyunk 13:40 után egy kicsivel, és veletek közösen budapestiekkel megcsináltuk. Adatkezelési okok miatt nem mutathatom meg, de így megmutathatom: 1250 ív van. Szerintem nagyon kevesen gondolták, hogy ez meglesz. Én már az első medencés videómnál tudtam, hogy sikerülni fog. 1250 ív itt van nálam, ez nyolcasával majdnem 10 000 aláírás

– mondta Berki a szakadó esőben.

Berki Krisztián a jelek szerint sokkal több ajánlást gyűjtött össze, mint Puzsér Róbert humorista, aki a hivatalos adatok szerint 6316 támogatást gyűjtött. Berki indulásával már három alkalmatlan ellenzéki is indulna Budapest vezetéséért: Berki mellett a Zuglót gyakorlatilag anyagi csődbe irányító Karácsony Gergely, és a celebekkel viaskodó Puzsér is indul októberben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére