Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre dagad a botrány Botka udvari beszállítója körül

888.hu

2019.10.05. 17:52

A szegedi polgármester és az önkormányzat hallgat, még mindig nem bontottak szerződést az erőszaktevővel.

A héten látott napvilágot az a hangfelvétel amelyen az hallható, amint Botka László egyik udvari beszállítója brutálisan megveri egyik női munkatársát. Szilágyi István a városi rendezvények közpénzből finanszírozott, rendkívül sok éve és sokat foglalkoztatott szervezője, közreműködője, akivel személyes jó viszonyt ápol Botka László. Nyomozás is volt az ügyben, amely immár bírósági szakaszba lépett.

Botka László azonban továbbra is hallgat...

Eddig semmilyen látható következménye nincs annak a szegedi önkormányzatnál, hogy egy városi cégnél közpénzen foglalkoztatott rendezvényszervező megverte a kolléganőjét, amiért az fel akart mondani. Az önkormányzat szokás szerint úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője is csöndben van.

A botrány kirobbanása után a szegedma.hu megkereste mind az érintett cégtulajdonost, mind az őt foglalkoztató önkormányzati cég vezetőjét és az önkormányzatot is, de egyikük sem volt hajlandó válaszolni.

A legmegdöbbentőbb az, hogy még csak elhatárolódó vagy elítélő közleményt sem adott ki Botka László és a szegedi önkormányzat

Eddig egyedül a női kollégáját alaposan felpofozó Szilágyi István szólalt meg, vagyis inkább fenyegette meg a SzegedMa című lapot egy üzenetben, hogy feljelenti a portált, amiért azok hírt adtak az ügyről.

Fotó: MTI

Mindeközben szegedi nők is szót emeltek a baloldali maffiamódszerek ellen

A szegedi nők védelmében és a városban uralkodó baloldali maffiamódszerek ellen álltak ki fideszes és a jobboldallal szövetséges civil szervezetek női képviselői, hogy felhívják a figyelmet arra: semmilyen következménye nem lett annak, hogy „Botka László udvari beszállítója és bizalmasa” megvert egy nőt. Ráadásul a bántalmazó azóta is városi megbízásokat kap sok millióért.

Olyan Szegeden szeretnénk élni és gyermeket nevelni, ahol az ilyen tettek következménnyel járnak és ahol társadalmilag elfogadhatatlan a nők bántalmazása

– mondták.

„Botka László ne védje ezt az embert, hanem ezt az embert távolítsák el a szegediek életéből. Ennek az embernek a cége nem alkalmas és nem méltó arra, hogy bármilyen együttműködést tartson fent a várossal” – közölte Bartók Csaba, aki szerint eljött az idő, hogy felszámolják a baloldali politikai maffiát Szegeden.

Azok az emberek képesek ilyen aljas cselekedetre, akik mögött ott áll az arrogáns hatalom. E mögött az ember mögött pedig ott van Botka László arrogáns hatalma

– hangzott el a sajtótájékoztatón.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére