Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Czeglédy Csaba rács mögött marad

Tóth Dalma

2018.08.03. 07:05

A szegedi törvényszék úgy döntött, hogy továbbra is börtönben kell maradnia a volt szombathelyi önkormányzati képviselõnek.

A lap szerint a döntést már jogerősen helybenhagyták. A bíró a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt hosszabbította meg a letartóztatást szeptember 5-ig.

Czeglédy az Éljen Szombathely!–MSZP–DK–Együtt szombathelyi önkormányzati képviselője volt, de mandátuma megszűnt, miután letartóztatták és egy éven keresztül nem vett részt a közgyűlés munkájában.

Czeglédy országgyűlési képviselőjelöltként tavasszal egy napra kiszabadult a letartóztatásából, majd másnap újabb bűncselekménnyel meggyanúsítva ismét rács mögé került.

Az MSZP és a DK számára ügyvédként is dolgozó egykori szocialista politikust és társait bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó,

mintegy 6,3 milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsítják.

A nyomozást folytató Nemzeti Adó- és Vámhivatal adatai szerint a Czeglédy vezette bűnszervezet 2011 és 2017 között olyan céghálózatot alakított ki, amely az érdekeltségében álló Human Operator Zrt.-n keresztül diákmunka-közvetítéssel foglalkozott. Az iskolaszövetkezetek az általános forgalmi adót és a személyi jövedelemadót nem vallották be, illetve nem fizették meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére