Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cseh Katka hiteltelen figura

Bokor Gábor

2019.07.22. 09:38

2014-ben még egy szegény, emigráns orvosként nyilatkozott a Momentum üdvöskéje, de az Instagram-profilja alapján azóta bejárta a fél világot.

A Momentum EP-képviselője először 2014 végén mondott nyilvános politikai beszédet, ahol úgy jellemezte magát, mint egy emigráns orvos, aki addig nem jöhet haza, míg itthon Orbán Viktor a miniszterelnök. Minden igyekezetével azon volt, hogy egy nélkülözni kényszerülő rezidensként mutassa be magát, azonban az Instagramjára feltöltött képek egészen mást mutatnak.

Cseh azt mondta, megveti a luxust, csak tisztes megélhetést akar, ezzel szemben bőven átlag feletti életszínvonalon élt. A politikus akkor kezdett el fényűző helyekre utazgatni, amikor ellenzéki politikus lett. A Magyar Nemzet feltérképezte Cseh közösségi oldalait, ahol látni, hogy a magát szegény egyetemistának beállító politikus először a VOLT Fesztiválra ment, majd rá pár hétre már a tengerparton süttette a hasát, végül a biztonság kedvéért még a Velencei-tóra is leugrott pihenni.

Cseh 2016-tól kezdve magasabbra fordulatra kapcsolt, először Mallorcára utazott le, majd egy kis Lisszabon jött, végül a horvátországi Opatijába ment. Itt azonban nem állt meg a luxusvonat, hiszen az ellenzéki politikus Szkopjéba, majd New Yorkba is ellátogatott.

Az igazi fényűzés viszont az volt, mikor egy sikeres vizsga után Varsóba ment Cseh Katalin, hogy a Marriott luxusszálloda 40. emeleti panorámás bárjában koktélozzon.

Cseh Katalin figyel a környezetvédelemre is. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, kijelentette, a klímavédelem melletti kiállás jegyében inkább vonattal utazik Brüsszelbe, tekintettel a repülőgépek kiugróan magas károsanyag-kibocsátására. Pár nappal később a brüsszeli reptérről jelentkezett be siránkozva, hogy késik a gépe.

A fiatal politikus már az első nagyobb nyilvános szereplésén, 2014-ben hazudott, amikor szegény, emigrációba kényszerült orvosként mutatkozott be, a valóságban ugyanis egy évi több száz millió forintos nettó árbevétellel működő nyomda vezetője és egy drága külföldi egyetem hallgatója volt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére