Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cenzúrázta és törölte Lázár János bécsi videóját a Facebook

Bertha László

2018.03.07. 11:23

Ismét lecsapott a Facebook, ismét egy jobboldalira. A 888.hu korábban már megtapasztalta Zuckerberg diktatórikus módszereit, így különösen fontosnak tartjuk, hogy kiálljunk a szólásszabadság mellett.

Tisztelt Felhasználók! A bécsi látogatásom alkalmával készült videót a Facebook cenzúrázta és törölte. Azt gondolom, hogy ez sérti a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítás jogát. Ezen bejegyzésemmel is arra kérem a Facebook adminisztrátorait, hogy a videót tegyék újra elérhetővé”

– osztotta meg a hírt közösségi oldalán Lázár János, amelyet az ellenzéki média nagy örömködés közepette közölt le.

Az ominózus videóban a kormánypárti politikus az osztrák főváros egyik régi, nagy hírű kerületéből jelentkezett be, amit mostanra többnyire bevándorlók laknak, így a környék pusztulásnak indult. A videó üzenete miatt a Facebook cenzúrája ismét lecsapott, ahogyan azt már több esetben is megtették jobboldali médiumok és újságírók esetében.

Ezt a videót törölte a Facebook, ami egyelőre még elérhető a YouTube-on:

A 888.hu korábban már megtapasztalta Zuckerberg diktatórikus módszereit, így különösen fontosnak tartjuk, hogy kiálljunk a szólásszabadság mellett. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy kiállunk Lázár János mellett, támogatjuk őt a liberális véleménydiktatúra elleni küzdelemben.

A 888.hu a sajtó- és a véleményszabadság mellett áll, fontosnak tartjuk, hogy mindenki elmondhassa a véleményét. Ezt sajnos pont olyanok akadályozzák, akik magukat liberálisnak mondják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére