Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bíró László tényleg megfenyegette és kisemmizte a dolgozókat?

888.hu

2020.09.07. 12:45

Sokan válaszokat várnka Bíró Lászlótól, a szerencsi időközi parlamenti választáson induló baloldali jelölttől arra, hogy tényleg fenyegette-e, kisemmizte-e a dolgozókat – közölte a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott: egyre durvább, ami kiderül a baloldal szerencsi képviselőjelöltjéről, akinek „már nem csak az antiszemita és cigányellenes kijelentései miatt lenne mit magyaráznia”.
A frakciószóvivő kifejtette: saját magukat és az állásukat féltő varrodai dolgozók sorra nyilatkoznak arról, hogy Bíró László egykori főnökükként volt, hogy nem fizette ki őket, és ha a fizetésük után mertek érdeklődni, akkor még

agresszívan nekik is ment, és azzal fenyegetett, hogy a puskájával lelövi őket.

A tanúk elmondása szerint állandó megfélemlítésben dolgoztak, „gyakran fizetés nélkül, teljesen kisemmizve”, és Bíró László teljesen kihasználta a varrodai dolgozók kiszolgáltatott helyzetét – tette hozzá.
Nacsa Lőrinc szerint

ideje lenne, ha a baloldal „botrányokkal teli” képviselőjelöltje most már nem menekülne a kérdések elől, hanem válaszolna.

Tényleg fenyegette és kisemmizte a dolgozókat? Hány embert fenyegetett meg? Hányszor tartotta vissza a fizetésüket? Tisztában volt-e vele, hogy ezzel milyen nehéz helyzetbe hozza őket? – sorolta kérdéseit. „Várjuk Bíró László és az őt jelölő baloldali pártok válaszait” – zárta nyilatkozatát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére