Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bakondi: újra célponttá válhat a magyar határ

Bertha László

2018.10.31. 09:19

Újra a migránsok célpontjává válhat a magyar határ, miután egyre szigorodik a bosnyák-horvát határ õrizete - jelezte a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója az M1-nek.

Bakondi György hangsúlyozta, hogy a magyar kormány figyelemmel kíséri a balkáni migránsútvonalat és a kialakult helyzetben megtette a szükséges intézkedéseket. Annál is inkább, mert a bosnyák-horvát határ, amelyet agresszív migránsok ostromoltak, közel van Magyarországhoz – tette hozzá.

Emlékeztetett arra, hogy a magyar határőrizet szigorodása miatt a migránsok az elmúlt időszakban a nyugat-balkáni országokon keresztül vették Nyugat-Európa felé az irányt. A magyar kormány ebben a helyzetben segítséget ajánl az útvonalon található országoknak – mondta Bakondi György.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt mondta, hogy a helyzet komoly, hiszen valamennyi migrációs útvonalon fokozódó aktivitás tapasztalható: Olaszországba például ezernél is többen érkeztek az elmúlt hónapban, Spanyolországba pedig már az idén több migráns érkezett, mint a 2015-2017-es időszakban együttvéve.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére