Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az osztrák Szabadságpárt elnöke: A magyar nép a szövetségesünk

888.hu

2021.07.06. 19:20

Az új pártelnök megköszönte Orbán Viktor levelét.

 

Köszönetet mondott Orbán Viktor gratuláló leveléért Herbert Kickl, a jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, akit júniusban választottak meg az FPÖ élére; levelében pártja és a Fidesz együttműködésének elmélyítéséért, valamint a hagyományos európai értékek megvédéséért is szót emelt az osztrák politikus – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

Herbert Kickl – mint írta -

nem nézi végig tétlenül, hogyan válik a „hazák Európájából hazák nélküli Európa”.

Együttműködés igen, egységesítés nem – hangsúlyozta.

Az FPÖ elnöke azt írta Orbán Viktornak: nem nézhetjük végig azt sem, hogyan tagadja meg egy kiemelt klikk a valós életünket, amely a többség akaratával szemben a genderelméletet és a szivárványos zászló felhúzását tekinti minden dolog legfőbb mércéjének.

Józan észre van szükség

– emelte ki.

Herbert Kickl nagyra értékeli a Magyarországhoz fűződő kiváló kapcsolataikat, s felidézte: eddigi parlamenti frakcióvezetői pozíciójában is kereste az építő jellegű párbeszédet a magyarokkal.

Mostantól a teljes Szabadságpárt nevében ápolom a gyümölcsöző tapasztalatcserét magyar barátainkkal„

A Szabadságpárt elnöke biztosította Orbán Viktort arról, hogy személyében az egész magyar nép szövetségesre talál, amikor a közös célokért történő bátor kiállásról van szó, például a keresztény identitás megőrzéséről, a migrációs politika szigorításáról, az EU külső határainak hatékony védelméről, a nemzetállami szuverenitás fenntartásáról vagy az Unió gyámkodása elleni harcról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Anna, a Momentum éppen babát váró exelnöke, EP-képviselője valamitől hirtelen megigazult. Keményen beszólt a hetek óta az embereket a szerinte küszöbön álló kormányváltással hitegető Gyurcsánynak, aki napról napra – minden alap nélküli – a „készülünk” dumával hergeli a népet.

Oroszország energiaexport-bevétele 38 százalékkal nőhet az idén

Oroszország idei energiaexport-bevétele 337,5 milliárd dollár lehet, 38 százalékkal meghaladva a tavalyit, miután emelkedett az olajkivitele, ami párosult a magasabb gázárakkal – áll az orosz gazdaságfejlesztési minisztérium jelentésében, amelyet a Reuters szerzett meg.

Cannabisfüsttel a demokrácia felé és a nővérke lehet pasi is

Cannabisfüsttel a demokrácia felé és a nővérke lehet pasi is

A zöldek egyik nagy választási ígérete a legális spangli volt. Sokan várták, hogy hasonlóan, mint az USA több államában, Németországban sem számítson bűncselekménynek a marihuánás cigaretta élvezete. „Bevezetjük a kannabiszt a felnőttek élvezeti cikkjeként és külön, erre kijelölt üzletekben fogjuk árusítani” – hangzott el több politikus szájából. Ám az ügy jócskán csúszásban van és elképzelhető, hogy csak 2023-ra realizálható.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére