Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az M6-os autópálya Fejér megyei szakaszán került kelepcébe egy migránscsempész és nyolc utasa

888.hu

2019.12.04. 17:15

Továbbra sem csillapodik a migrációs nyomás.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az M6-os autópálya 40-es kilométerénél, a Fejér megyei Besnyő térségében ellenőriztek egy Opel típusú, szerb honosságú személygépkocsit szerdán délelőtt. A gépjármű 24 éves külföldi sofőrje, valamint nyolc utasa Budapest irányába tartott a gyorsforgalmi úton, amikor a rendőrök feltartóztatták őket.

A gépjárműben utasként helyet foglaló nyolc férfi

szír állampolgárnak vallotta magát.

A police.hu közlése szerint a migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

Fotó: police.hu

A gyanú szerint a gépkocsit vezető szerb állampolgárságú férfi segítette a külföldieket abban, hogy miután jogellenesen átlépték Magyarország államhatárát, eljussanak Nyugat-Európába.

A nyolc határsértőt és segítőjüket a rendőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a járművezető ellen embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás, míg a gépkocsi további nyolc utasa esetében a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően intézkedtek az ideiglenes biztonsági határzárhoz való visszakísérésükről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére