Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Az áprilisi választás egyértelmû üzenete, hogy a magyarok számára elsõdleges a biztonság"

Forisek Ádám

2018.05.19. 11:35

Az Országgyûlés rövidesen tárgyalhatja a Stop Soros törvénycsomagot és a kvótaellenes alaptörvény-módosítást Dömötör Csaba szerint.

Dömötör Csaba a Magyar Időknek nyilatkozva úgy fogalmazott:

Az áprilisi választás egyértelmű üzenete, hogy a magyarok számára elsődleges a biztonság. Ez az üzenet a kormányt is kötelezi." 

A két előterjesztés elfogadásának célja, hogy "még vastagabb politikai páncélzatunk legyen" az illegális bevándorlás, a betelepítési tervek ellen. A sürgősséget indokolja, hogy Brüsszelben még a 2019-es európai parlamenti választás előtt véglegesíteni akarják a bevándorlók kötelező szétosztási rendszerét.

Kifejtette: sok uniós politikus próbálja figyelmen kívül hagyni az április 8-i választás végeredményét. Brüsszelben folytatódik a "boszorkányüldözés", a magyar törvények azonban sokszorosan kiállták az idő és a demokrácia próbáját. 

A támadásokkal, elítélő jelentésekkel, jogi és pénzügyi zsarolással meg akarják törni Magyarországot, hogy elfogadja a betelepítési tervet, de amíg ez a kormány van hivatalban, ilyen nem lesz – hangsúlyozta Dömötör Csaba. A kormány felépítésének változásáról szólva az államtitkár azt emelte ki: mindig az aktuális feladatokhoz kell igazodni. 

Az új szerkezet tükrözi a fő célokat, amelyek közül a legfontosabb a biztonság és a nemzeti identitás megerősítése, a versenyképesség növelése és a teljes foglalkoztatottság. Mint mondta: a Miniszterelnöki Kabinetiroda feladata, hogy segítse a miniszterelnök munkáját, továbbá, hogy egyetértési pontokat keressen a kormány és az állampolgárok között. 

Ilyen a "segély helyett munka" elve és a gyermeket nevelő családok támogatása. Emellett több konzultáció és egy népszavazás is megerősítette a kormányt abban, hogy fellépjen az illegális bevándorlás ellen.

Dömötör Csaba az ellenzékről szólva úgy fogalmazott: "a feje búbja sem látszik ki a káoszból". Kilépések, lemondások, titkos hangfelvételek és verekedések – ezek jellemzik jelen pillanatban az ellenzéket. Véleménye szerint az ellenzék pár hét alatt előadta egy politikai szappanopera fél évadját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére