Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amiről Karácsony „véletlenül” nem számolt be amúgy millió Facebook-posztján

888.hu

2020.12.20. 11:10

Az elmúlt időszakban tanácsadói számát 55-re, és Budapest brüsszeli irodájának költségeit 37 millióról 112 millióra emelte. Ugyanakkor tiltakozik az ellen, hogy csökkenjen a cégek iparűzési adója.

Hollik István írja Facebookján: Az állam és az önkormányzatok feladata válság idején, hogy segítsenek az embereknek és a vállalkozásoknak!

Ezzel mindenki egyetért, kivéve Karácsony Gergelyt!

Ő tiltakozik az ellen, hogy csökkenjen a cégek iparűzési adója.

Teszi ezt úgy, hogy a főváros több mint 130 milliárd forint állampapírral rendelkezik, készpénzállománya pedig több mint 80 milliárd forint.

Karácsony Gergely az elmúlt időszakban a tanácsadói számát 55-re, és Budapest brüsszeli irodájának költségeit 37 millióról 112 millióra emelte. Erről nem volt Facebook poszt és nem volt hiszti.
Főpolgármester úr! A főváros pénze nem az öné, hanem a fővárosiaké!
Nem a Demszky-korszak levitézlett figuráit, és baloldali nagyvállalkozókat kéne belőle kistafírungozni, hanem a válságban arra fordítani, amire való: segíteni vele a budapesti vállalkozásokon!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kiemelt stratégiai partnerségi megállapodást köt Magyarország és Törökország

Megkezdődött a tárgyalás a kiemelt stratégiai partnerségi megállapodás létrehozásáról Magyarország és Törökország között, minthogy a két ország együttműködésének kulcsszerepe van a hazánk előtt álló három legfőbb biztonsági kihívás kezelésében – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

Novák Katalin: Erős európai vezetőkre, közös stratégiai gondolkodásra és egymás iránti tiszteletre van szükség

A mielőbbi fegyvernyugvást nevezte célnak Ukrajnában Novák Katalin a Corriere della Sera olasz napilapban kedden megjelent interjúban. A köztársasági elnök Magyarország európai uniós tagságáról azt mondta, az ország a vállalt kötelezettségeket eddig is betartotta, ezután is betartja.

Soros György és az ő országos hálózata

Soros György és az ő országos hálózata

Az amerikai milliárdos semmit nem bíz a véletlenre. Nemcsak Budapesten fizeti az aktivistáit, hanem vidéki nagyvárosokban is. Olyan szövevényes a hálózat, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére