Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Volner Párt elutasítja, hogy az EU a jogállamisággal zsarolná Magyarországot

888.hu - MTI

2021.03.25. 19:20

A Volner Párt elutasítja, hogy az Európai Unió politikai okokból meg akarja fegyelmezni Magyarországot az úgynevezett jogállamisági mechanizmus alkalmazásával – jelentette ki a Volner Párt elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

 

Az eljárás alkalmazásának szándékát nem a jogállamiság sérelme indokolja, hanem az, hogy Magyarország ragaszkodik évezredes történelmi hagyományaihoz, és nem hajol meg az Európai Néppárt által is támasztott olyan liberális követelések előtt, mint a migráció támogatása – mondta Volner János.

Mindezt megerősítették Sophie in 't Veld holland liberális európai parlamenti képviselő Magyarország „megfegyelmezéséről” szóló kijelentései is – ismertette.

Úgy vélekedett:

a jogállamisági mechanizmus olyan eszköz az Európai Unió kezében, amelyet megpróbál Magyarország zsarolására használni, mert Magyarország nem hajlandó a liberális minták átvételére.

Ebben a helyzetben – folytatta – a Volner Párt számára elfogadhatatlan, hogy megpróbálják Magyarországot az uniós források befagyasztásával zsarolni.

Elfogadhatatlan számukra az is, hogy a baloldal érdekében próbálnak a brüsszeli vezető politikusok beavatkozni a magyar politikai életbe.

Ugyanis olyan közhangulatot próbálnak kialakítani, amely egyenlővé teszi Orbán Viktor további kormányzását Magyarország pénzügyi veszteségével – fogalmazott Volner János.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére