Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Momentum nem ítéli el az erõszakot a tüntetéseken

Nagy Gábor

2017.04.10. 19:12

Vasárnap demonstrációt tartottak a fõvárosban. Bár a hívószó a Soros-egyetem megmentése volt a tüntetõk számára - mégis mindenki tudta jó elõre: kormányellenes, erõszaktól sem mentes demonstrációba fog átcsapni a vasárnap este.

Mint ahogy arról korábban írtunk, a Soros-egyetem mellett tüntető emberek egy része vasárnap rátámadt az M1 stábjára a Parlament előtt. Nem sokkal később pedig „a testnevelésből felmentettek társaságának” elnöke a Hír TV Newsroom című műsorában véleményezte a köztévé újságíróinak vegzálását.

Amikor ugyanis a műsorvezető megkérdezte a Conchita Wurst-imitátortól, mi a véleménye arról, hogy a Parlamentnél, a Soros-egyetem mellett tüntetők megtámadták az M1 stábját, mikrofonjukat elvették, majd a rohamrendőrök közé dobták, a Momentum elnöke a következőt válaszolta:

most mondanám, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. Lehet, hogy ez már túllőtt talán a célon, de azért a propaganda-televízió munkatársait érhetik ilyen atrocitások egy ilyen tüntetésen, főleg ami a kormány ellen szól, illetve a hatalom ellen szól, úgyhogy én ezen annyira nem lepődöm meg.”

A műsorvezető ezután együttérzését fejezte ki megtámadott kollégái iránt, amire pedig Fekete-Győr András csak annyit reagált:

igen, hát előfordulnak ilyenek.”

(PS)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére