Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Közszolgálati Egyetem közzétette támadott dokumentumait

888.hu

2017.05.08. 18:28

Ellenben a Soros-egyetemmel, amely titkolja a pontos pénzügyi forrásait.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) közzétette a közelmúltban támadott uniós fejlesztési projektjei közérdekű dokumentumainak teljes anyagát. Az NKE vezetősége így kívánt reagálni a közelmúltban, az egyetem uniós projektjeivel kapcsolatban megjelent vádakra.

Az NKE a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program (KÖFOP) két pályázatán is sikeresen szerepelt, így nyert el csaknem 30 milliárd forint összértékű támogatást, melyből az intézmény közigazgatás- és közszolgáltatás-fejlesztési programot hajt végre.

Patyi András rektor kifejtette: az uniós projekteket az NKE más magyar és külföldi felsőoktatási intézményekkel, kutatóműhelyekkel, közigazgatási szervekkel, partnerintézményekkel együttműködésben valósítja meg. A projekteken csaknem ezer oktató és adminisztratív munkatárs dolgozik. Patyi András szerint az egyetemet, a magyar közigazgatás, honvédelem és rendvédelem területén évtizedek óta dolgozó kutatói, oktatói közösséget, a projektekben közreműködő partnerintézményeket és érintetteket "politikai támadás" érte.

Az NKE rektora kiemelte, hogy az egyetemnek van tapasztalata az uniós pályázatokon való indulásban, azok végrehajtásában. Egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy az uniós fejlesztési források felhasználását szigorú szabályok szerint ellenőrzik. Leszögezte: a projektekben semmilyen szabálytalanság nem történt. Minden egyes hazugságért, rágalmazásért jogi úton vesznek elégtételt – tette hozzá.

Padányi József rektorhelyettes is azt hangsúlyozta, hogy aki az egyetemet visszaéléssel vádolja, az az egész magyar közigazgatást, közszolgálatot vádolja visszaéléssel.

Azokat, akik a rendvédelem, honvédelem, közigazgatás szakembereit képzik. Ezek a projektek is ezen szakemberek továbbképzését segítik – tette hozzá. Kifejtette: az egyetem a 2018 végéig tartó projektben 82 ezer tisztviselő képzését vállalta el, egyénenként átlagosan 30 óra egyéni fejlesztési program keretében. A fejlesztés révén Európa legnagyobb és leginkább innovatív felnőttképzési rendszere jön létre a közszolgálati szektorban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére