Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik megvédi az orvosokat, és közben külföldre küldi õket

888.hu

2016.03.17. 20:28

A Fidesz szerint Vona Gábor és a Jobbik megint kétszínû: miközben az egészségügyi dolgozókról "prédikál", a háttérben a Jobbik egészségpolitikusa, Lukács László György "azon nyerészkedik, hogy egészségügyi dolgozókat közvetít külföldre".
BUDAPEST, 20:28

A Fidesz szerint Vona Gábor és a Jobbik megint kétszínű: miközben az egészségügyi dolgozókról "prédikál", a háttérben a Jobbik egészségpolitikusa, Lukács László György „azon nyerészkedik, hogy egészségügyi dolgozókat közvetít külföldre”. A nagyobbik kormánypárt ezt aután közölte, hogy Vona Gábor sajtótájékoztatón beszélt az egészségügyre leselkedő veszélyekről.

Lukács többször is tagadta a vádakat, hogy orvosoknak külföldre közvetít munkát. Azzal védekezett, hogy a cég, amely orvosokat közvetít külföldre, az a testvére tulajdonában van, így ahhoz nyilvánvalóan semmi köze.

A Jobbikos politikus neve egyébként rendre felbukkan a karcagi Kun-Mediátor brókerbotrány körül.

A Fidesz szerint az egészségügyi dolgozók számíthatnak a kormányra, 2010 óta több lépcsőben történt már béremelés, bérrendezés. A minisztérium rendszeresen egyeztetett az érdekvédelmi szervezetekkel és velük együtt alakítja ki azokat a további intézkedéseket, amelyekkel az egészségügyi dolgozók élet- és munkakörülményei és a betegellátás színvonala tovább javítható.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére