Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A határvédelem ügyében most ismét kiderül, mennyit is ér az ellenezék

Vincze Viktor Attila

2017.03.06. 16:28

Március hetedikén minden ellenzéki párt megkérdõjelezhetetlenül bebizonyítja, hogy valójában Magyarország védelmét, vagy az illegális migránsok szabad beözönlését támogatja-e. A keddi végszavazáson a jogi határzár megerõsítését célzó jogszabályok között a második határkerítés megépítésérõl és menedékkérõk szabad mozgásának korlátozásáról is dönt majd az országgyûlés.

Arra kérjük az ellenzéki pártokat, hogy ne külső érdekeket, Brüsszel érdekét, ne a Soros György által támogatott szervezetek érveit vegyék figyelembe, hanem Magyarország biztonságát. Aki erre a törvényre nemmel szavaz, az egyértelműen bevándorláspárti"

– közölte Hidvéghi Balázs.

A kormánypárti politikus szerint a tavasz beköszöntével egyre inkább fokozódik a migrációs nyomás a magyar határokon. Brüsszel nyomásgyakorlása is növekszik a kötelező elosztási kvóták elfogadtatására, ahelyett, hogy a külső határok védelmére koncentrálna az unió. Sőt már ott tartanak, hogy a többi között az uniós támogatások megvonásával és kötelezettségszegési eljárásokkal fenyegetik azokat a tagállamokat, amelyek ezzel nem értenek egyet.

A Fidesz a külső határok védelmében látja a helyzet megoldását, ezért támogatja a második kerítés megvalósítását a déli határon, valamint a jogi határzár megerősítését. Az intézkedéseknek az a céljuk, hogy megállítsák a bevándorlók ellenőrizetlen mozgását, ily módon erősítve Magyarország és az Európai Unió közbiztonságát is – mondta el a párt szóvivője, aki példaként említette a berlini karácsonyi vásáron történt terrortámadást. Úgy véli, hogy az intézkedések célja az, hogy a Fidesz megvédje az embereket az ilyen veszélyektől.

Hidvéghi Balázs kérdésre válaszolva visszautasította azokat a nemzetközi szervezetek, köztük keresztény szervezetek által megfogalmazott és a nemzetközi sajtóban napvilágot látott vádakat, amelyek szerint a magyar határon bántalmaznák a migránsokat.
 

Ezek a vádak egy világszintű küzdelem részei. Vannak ugyanis olyan, leginkább Soros Györgyhöz köthető erők, amelyeknek az az érdekük, hogy megváltozzon Magyarország kulturális identitása, etnikai összetétele, és ennek érdekében semmitől sem riadnak vissza. Nincs tudomásuk arról, hogy bántalmaznák a migránsokat."

– hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Mint ismeretes, a kormánypártok által beterjesztett törvényjavaslat szerint az illegális bevándorlóknak a tranzitzónákban kellene megvárniuk menekültkérelmük jogerős elbírálását, valamint nem csupán a határ nyolc kilométeres sávjából, hanem az egész ország területéről visszaszállíthatnák őket a tranzitzónákba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére