Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hallgatás mûvészete

888.hu

2018.09.29. 17:10

A hallgatás mûvészete olyan mesterség, amely kiváló fokmérõje az emberi elfogadásnak. Hiszen azt jelenti: képesek vagyunk embertársunkat meghallgatni. A hallgatás mûvészete minden jó beszélgetés alaptétele. Soros György magyarországi szervezetei újraértelmezték ezt a fogalmat, legalábbis akkor, ha az Echo TV Informátor címû mûsora szeretne beszélgetni velük. A hallgatás mûvészete ebben az esetben azt jelenti, hogy a "civilek" szóba sem állnak az újságíróval.

A héten már írtam arról, hogy Soros György egyik kedvenc hazai civil szervezete, a Migration Aid úgy akarja kijátszani az augusztus 25-én hatályba lépett bevándorlási különadót, hogy párttá alakult, Éjjeli Õrség néven. Az Informátor interjút készített a szervezet vagy most már párt vezetőjével, aki arról vallott, hogy mennyi pénzből gazdálkodnak, továbbá elmondta azt is, hogy hogyan segítik a migrációt.

A bevándorlási különadót azoknak a civil szervezeteknek kell befizetniük, melyek “bevándorlást segítő tevékenységet folytatnak.” Az adó mértéke 25%. A liberális cirkusz egyébként már júniusban, az első hír hallatán elkezdődött. Azóta a különféle Soros-szervezetek azon versenyeznek, hogy ki tudja frappánsabban elkerülni a különadó befizetését.

A Migration Aidre most több szót nem is pazarolnék, annál többet egyéb Soros-civilekre. Az Informátornak és a milliárdos spekuláns különféle organizációinak régre nyúlik a kapcsolata, hiszen időről időre szeretnénk bemutatni azt az ámokfutást, amit a civil életben művelnek.

Nyugodtak kimondhatjuk: Soros György emberei valójában nem civil tevékenységet folytatnak, hanem az őket pénzelő milliárdos érdekeit szolgálják Magyarországon.

A civilség, függetlenség, nyitottság álcája ismét megbukott. Az Informátor felkeresett több hazai Soros civil szervezetet is, a kérdés csupán annyi lett volna, hogy mit gondolnak az őket érintő különadóról, illetve miért nem akarják befizetni azt.

Ajtócsapkodás, telefonkinyomás és megválaszolatlan e-mailek fogadták az Informátort.

A legviccesebb helyzet talán az volt, amikor a Helsinki Bizottsághoz egy ételfutár is sokkal gyorsabban bejutott, mint az Informátor stábja.

Véleményem szerint egy civil szervezet életében az átláthatóságnak, vagy ahogy ők szeretik használni, transzparenciának alapfeltételnek kellene lennie. Az, hogy civilnek hazudott csapatok nem állnak szóba újságírókkal – hát hogy is mondjam – nem a tiszta lelkiismeret ismertetőjegye. 

Az Echo TV Informátor teljes adását itt tudjátok megtekinteni:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére