Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A főváros megtiltotta, hogy az idősotthon ápolói nyilatkozzanak a sajtónak

888.hu

2020.05.26. 09:59

„Nyilatkozgatunk, fészbukkolgatunk, elvtárs?” – több kollégát is berendeltek Facebook-posztok és kommentek miatt, szerződésbontással fenyegetve őket.
Az otthon vezetése folyamatosan félelemben tart bennünket

– mondta el az egyik gondozó a Ripostnak adott interjújában.

Közölték, hogy azonnali elbocsátás vár arra, aki beszélni mer a bent történtekről, sőt volt, akit azzal is megfenyegettek: gondoskodnak róla, hogy máshol se kapjon munkát.

 

A lapnak nyilatkozó ápolók bezsámoltak róla, hogy akár a lakhatásukat is elvesztik azok, akitet kirúgnak – ami koronavírus járvány alatt nem annyira mókás. Figyelik azt is, mit csinálnak a Facebookon,

több ápolót is berendeltek Facebook-posztok és kommentek miatt.

Sem a munkájukról, sem a benti állapotokról nem mondhatnak semmit, sőt az idős emberek hozzátartozóival sem beszélhetnek, nem adhatnak információt.

A ripost több régi és jelenlegi dolgozót is megszólaltatott a Pesti úti idősotthonban történtek kapcsán, érdemes elolvasni a cikküket.

Pesti úti idősotthon: Karácsony megtiltotta, hogy az ápolók nyilatkozzanak, a Facebookon is figyelik őket

Azonnal elbocsátják, aki beszélni mer az idős otthon dolgairól. Ezt közölték a Pesti úti intézmény dolgozóival, Karácsony Gergely főpolgármesterre hivatkozva. Még a Facebook bejegyzések cenzúrázását is elrendelték. Az otthonban azonban semmi nem változott, ma sem látják el rendesen a betegeket. Akiktől viszont elveszik a mobiltelefont!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére