Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brüsszeli narratívát nyomja az Eurobarométer is

888.hu

2021.09.10. 18:00

Állítólag a magyarok alig 28 százaléka bízná a kormányra az uniós források elköltését, mint ahogy az minden tagállamban zajlik, viszont 81 százalékuk a civil szervezetek bevonását követeli a forráselosztásba. Ezen még a trükközéstől nem idegenkedő Soros György is meglepődhetne – írta Mráz Ágoston Sámuel.

 

A Nézőpont Csoport vezetője szerint az 1973 óta aktív Eurobarometer-kutatássorozat az elmúlt évtizedekben sok hasznos adattal szolgált a véleménykutatások kedvelőinek, mostanában viszont mintha a brüsszeli központ szócsöveként funkcionálna.

Mráz szerint ezt nem feltétlenül tagadják, hiszen mint azt jelezni szokták:

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja részeként valósult meg...

A politikai elemző a Nézőpontok blogon elmondta:

Sajnos nem növeli az adatok iránti bizalmat a módszertan sem. Természetesen a koronavírus a kutatások területén is átrendezte a piacot, ezzel lehet védeni azt az álláspontot, hogy miért váltottak módszertant a személyes adatfelvételről, de az online kutatás nem volt a legjobb választás. A magyar választásokon rendre a legpontatlanabb méréseket az online adatfelvételeken alapuló kutatások adják.”

 

További részletek a teljes írásban, ITT!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére