Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Willi Orbán, Kleinheisler László és Holender Filip is gólt szerzett a mai napon

888

2021.02.06. 20:30

Mind a három magyar labdarúgó-válogatott játékos győzelemnek örülhetett a 90 perc letelte után.

A listavezető NK Osijek (Eszék) hazai pályán 2:0-ra legyőzte a Hajduk Split csapatát a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.

A magyar válogatott Kleinheisler László szerezte az első eszéki gólt a találkozó 59. percében, miután egy visszahúzós cselt követően körülbelül 18 méterről a kapu hosszú oldalába bombázott.

A 26 éves középpályás 2019 januárjában igazolt Eszékre, és azóta ez volt az ötödik – a mostani idényben az első – gólja a horvát élvonalban. Legutóbb 2019 decemberében volt eredményes.
A hazaiak dolgát némileg megkönnyítette, hogy a vendégcsapat az 51. perctől emberhátrányban futballozott.

A gólszerzőt a 73. percben lehozták a pályáról, míg a másik magyar válogatott játékost, a vendégeket erősítő Gyurcsó Ádámot 55 perc után cserélte le az edzője, akinek a csapata jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán.


A magyar válogatott Willi Orbán góllal járult hozzá az RB Leipzig 3-0-s győzelméhez a kiesőhelyen álló Schalke 04 otthonában a német labdarúgó-bajnokság huszadik fordulójának szombati játéknapján.

 

A védőjátékos decemberben a Német Kupában, majd januárban a Bundesligában is betalált. Az ugyancsak magyar válogatott Gulácsi Péter végigvédte a szombati találkozót, amelyen a vendégek tízszer, a hazaiak csupán egyszer találták el ellenfelük kapuját. Szoboszlai Dominik ágyéksérülés miatt továbbra sem állhat a lipcseiek rendelkezésére.


Szalai Ádám több mint 11 hónap után volt ismét kezdő a kiesés elkerüléséért küzdő Mainz csapatában, amely házigazdaként 1-0-ra legyőzte az 55. perctől emberhátrányban futballozó Union Berlint. A válogatott csatár legutóbb tavaly február 23-án szerepelt a kezdőben, azóta előbb szakmai okok, majd a klubvezetőkkel folytatott vitája, végül sérülés miatt szinte alig kapott lehetőséget.


A magyar válogatott Holender Filip egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a Partizan Beograd 3-0-s sikeréhez a Napredak Krusevac ellen a szerb labdarúgó-bajnokság huszadik fordulójának szombati játéknapján.

Forrás: goal.com

A belgrádi klub honlapjának beszámolója szerint a meccset végigjátszó Holender a 14. percben adott gólpasszt, majd a 40. percben maga is betalált – némileg kiszorított helyzetből, körülbelül 11 méterről volt eredményes.

Az október elején igazolt válogatott csatárnak ez volt a negyedik gólja a szerb élvonalban. Csapata továbbra is a tabella második helyén áll.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére