Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tyson Fury simán intézte el amerikai ellenfelét – Videók!

Filipp Dávid

2020.02.23. 08:28

Deontay Wilder a 7. menetig bírta a Gypsy King támadásait.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban csapott össze ismét a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, az amerikai Deontay Wilder és a brit Tyson Fury.

A 32 éves Fury dominanciája és győzelme egy percig sem volt kérdéses: az első perctől kezdve uralta az összecsapást, Wildert jól láthatóan meg is lepte a brit óriás intenzív kezdése. Az amerikai egyáltalán nem volt képes felvenni a fonalat, egyetlenegy menetet sem tudott megnyerni, ráadásul a „csodafegyverének” tartott jobbos ütései sem volt hatékonyak Fury ellen.

Az első meglepetés a harmadik menetben jött: Fury padlóra küldte az ellenfelét.

Két menettel később ismét padlóra került az amerikai, így a bíró megint számolhatott. Ekkor Wilder orrából és füléből is folyt a vér.

Közel másfél perccel a hetedik menet vége előtt aztán a bíró közbelépett és beszüntette az összecsapást, miután Fury a sarokba szorította, majd többször is betalált Wildernek. A „Gypsy King” tehát a hetedik menetben technikai KO-val nyert, ezzel elvette az amerikai veretlenségét. Ha a bíró nem avatkozik közbe akkor is véget ért volna a meccs, hiszen Wilder edzője pillanatokkal korábban bedobta a törölközőt.

Tyson Fury a harmincadik győzelmét jegyezte a profik között (30–0–1, 21 KO).

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére