Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tovább szárnyal a Vasas, újra dobogón a Fradi

Pörge Béla

2016.10.22. 20:06

Az NB I. 13 fordulója volt talán az eddigi legjobb, több izgalmas, fordulatos meccs is volt, rengeteg gól született.

A forduló a délutáni Videoton - Paks találkozóval kezdődött. Meglepetésre a Paks szerzett vezetést, de aztán hengerelt a Vidi, két kiállítás is volt a Paksból, a vége 5-1 lett.

A fél 6-os meccsen a Vasas 2-1-re nyert Debrecenben, ezzel az újabb bravúrral növelte előnyét az élen az angyalföldi csapat, mert kikapott az eddigi második Haladás.

A Hali meglepően sima, 3-0-ás vereséget szenvedett a Mezőkövesd otthonában.

A Fradi jól kezdett a Honvéd ellen, a félidőben 2-0-ra, később már 3-0-ra is vezettek a zöldek, de aztán Lanzafame vezérletével feltámadt a Kispest, de későn ébredtek a vendégek, 3-2 lett a meccs vége.

Torghelle győztes gólja avatta fel tétmeccsen az MTK új stadionját, kínkeserves 1-0 lett az MTK - Gyirmót találkozó vége.

Bár a fordulóban több remek mérkőzés volt, az Újpest - DVTK mindent vitt! A Diósgyőr szerzett vezetést, de az Újpest fordított, 2-1 volt a félidő. Ezután a Diósgyőr is fordítani tudott, majd remek hajrában az Újpest is, a 87. percben már 4-3 volt az állás úgy, hogy 5 perccel korábban még 2-3 állt az eredményjelzőn. De maradt még slusszpoén a hosszabbításra is, egy szabadrúgás után a frissen igazolt Jagodinskis kiegyenlített, 4-4 lett a végeredmény.

A fordulót követően a Vasas vezeti a tabellát 28 ponttal, második a 23 pontos Videoton. A harmadik a Fradi 22 ponttal, őket a Haladás követi 21 ponttal.

A kieső helyeken maradt a Paks és a Diósgyőr, de a miskolciak behozták a Paksot pontszámban, mindkettőjüknek 12 pontja van, míg a 10. Gyirmótnak 11.

Érdekesség, hogy ebben a fordulóban 26 gól született hat meccsen, ezek után mondja valaki, hogy az NB I unalmas és nem jó!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére