Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szándékos, vagy sem?

888.hu

2016.02.24. 14:18

A tegnapi Arsenal-Barcelona meccsen érdekes jelenet adott okot a találgatásra. Messi második találata után Luis Enrique, a katalánok edzõje magához hívta Pique, akinek egy korábbi mérkõzésrõl volt már egy sárga lapja, a következõvel automatikus eltiltás jár. Ezek után...

... Alig telt el 2 perc Messi büntetője után, talán még 1 sem a hirtelen megbeszélés után, és Gerard Pique szinte felkoncolta az oldalvonalnál az Arsenal támadóját, Welbeck-et.

Ennek a sárgának köszönhetően a védő nem játszhat az angolok elleni visszavágón, viszont, továbbjutás esetén tisztalappal kezdheti a negyeddöntőt. Miután már az Emirates-ben is nyert a Barca az ágyusok ellen 2-0-ra, nagy a valószínűsége annak, hogy Pique nélkül is képesek lesznek a Bajnokok Ligája legjobb 8 csapata közé jutni.

A kérdés az, hogy vajon mit mondhatott edzője Piquének? Rúgd fel fiam? Szerezz gyorsan egy  sárgát, mert szükségem van rád a 8 között? Nehéz eldönteni, mert Luis Enrique rutinosan a szája elé tette a kezét. Ha viszont ezt mondta, vagy valami hasonlót, akkor felmerül a Fair Play szellemének kérdése. Az biztos, hogy a rövid konzultáció után nem sokat teketóriázott Welbeck-kel!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére