Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Önzetlenül segítik az olimpiai aranyra esélyes Milákot Tokióról lemaradt edzőtársai

Jánosy Károly

2021.05.27. 12:40

Dicséretes, mi több, fair play díjra érdemes gesztust gyakorolt Biczó Bence és Márton Richárd. A két úszó nem tudta kiharcolni a tokiói részvétel jogát, de a jól megérdemelt pihenő helyett továbbra is edzőpartnerként segíti a 200 méter pillangón olimpiai aranyéremre is abszolút esélyes Milák Kristóf felkészülését.

 

Biczóék munkája, erőfeszítései is hozzájárulnak – talán nem is kevéssel – ahhoz, hogy a Selmeci Attila irányításával készülő Milák a lehető legjobbat hozza ki magából a nyári játékokon.

„Ha Kristóf végül sikerrel jár Tokióban, soha nem fogjuk elfelejteni Bencének és Ricsinek, hogy minden kérésünket teljesítettek, és akkor is mellette álltak, amikor elakadt a szekér.

Tolták és húzták, nem hagyták leállni, az pedig tényleg megható volt, hogy Kristóf koronavírusos megbetegedése után is azon voltak, hogy új erőre kapjon.

Jelesre vizsgáznak sportszerűségből most, amikor ugyan lemaradtak az olimpiáról, és vakációra indulhatnának, mégis velünk maradnak, és úgy dolgoznak, mintha ők is utaznának Tokióba.

Ha Kristóf nyer az olimpián, az az ő érdemük is lesz”

– nyilatkozta az SzPress Hírszolgálatnak Milák edzője, Selmeci Attila, aki egyébként úgy – is – készíti fel magát az olimpiára, hogy naponta kétszer megy kerékpárral Csillaghegyről a Duna Arénába.

Selmeci azt is elárulta, hogy a Kristóffal közös munkával járó összezörrenések és viták elkerülése érdekében pszichológus segítségét is igénybe veszik. Dr. Resch Mária Kristóffal és a mesterrel is foglalkozik, és nemcsak kiderítette az összetűzések és a hangulatromlások okát, de rá is vezetett a megoldásra.

A vasárnap befejeződött budapesti Európa-bajnokság is megerősítette a kapcsolatomat Kristóffal, aki egyre inkább hisz a felkészülési tervemben, és abban is, hogy az előírt munkát hiánytalanul el kell végeznie.”

Milák két Eb-arany után egy nap pihenőt követően újra edzésbe állt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére