Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nikolics betalált a Dortmund ellen, de a négy gól is kevés volt a Legiától

Pörge Béla

2016.11.22. 22:50

A Dortmund-Legia Varsó meccsen Bajnokok Ligája-rekord született, 12 gól esett a találkozón. Történelmet írt a Leicester is.

A Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójának keddi játéknapján nem volt hiány a gólokban.

Az E csoportban kora este 1–1-et játszott egymással a CSZKA és a Leverkusen Moszkvában, később pedig a Monaco 2–1-re legyőzte a Tottenhamet, ezzel a hercegségi csapat továbbjutott.

Az F csoportban gólrekord született, a két meccsen együtt 15 gól esett. A Dortmund hazai pályán 8–4-re verte a Legia Varsót, a lengyelek 4. gólját a csereként beálló Nikolics Nemanja szerezte. A másik meccsen nehezen, de győzött idegenben a Real Madrid a Sporting Lisszabon ellen, 2–1-re. A portugálok bő 30 percet emberhátrányban játszottak.

A G csoport két meccsén esett a legkevesebb gól, a Porto 0–0-át ért el Koppenhágában, míg a Leicester 2–1-re nyert a Club Brugge ellen. Ezzel az angol csodacsapat újabb fejezetet írt a mesébe illő történetében, továbbjutottak a BL-csoportkörből.

Végül a H csoport. A Juventus hátrányból fordítva 3–1-re győzött Sevillában, ezzel vezeti a csoportot és tovább is jutott. A Lyon életben tartotta matematikai esélyeit azzal, hogy 1–0-ra nyert Zágrábban.

Az A, B, C és D csoport meccseit holnap rendezik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére