Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemcsak az NB I és az NB II, hanem az NB III és a megyei bajnokságok is folytatódhatnak

888.hu

2020.11.11. 08:48

Zárt kapuk mögött.

A Magyar Labdarúgó Szövetség által kiadott közlemény utalt a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatra, amely a koronavírus-járvány visszaszorítására vonatkozó, szerdán életbe lépett intézkedéseket részletezi.

Ebben az áll, hogy általánosan a gyülekezés és a csoportos sportolás, így a szabadidős foci is tilos,

a hivatalos rendelet ugyanakkor lehetőséget biztosít a versenyszerű sporttevékenység – nézők kizárásával történő – folytatására.

Az MLSZ így – amint a tájékoztatásban olvasható – a legrövidebb időn belül informálja az egyesületeket a bajnokságok folytatásának feltételeiről.

Folytatódhatnak a megyei bajnokságok is. A képen a Veszprém megyei harmadosztályban szereplő Bakonynána (pirosban) és Márkó korábbi összecsapása látható | Fotó: Pesthy Márton – VEOL

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke Orbán Viktor miniszterelnök korlátozásokra vonatkozó hétfői bejelentése után az M4 Sportnak még arról beszélt, hogy a férfi NB I és NB II, valamint a női NB I folytatódik, a férfi NB III és a megyei bajnokságok, illetve a női NB II, valamint az utánpótlás-sorozatok viszont nem.

A kormányhatározat alapján azonban a többi bajnokság is folytatódhat.

A szövetség szerdai közleménye kiemeli: „mint arról a szervezet elnöke, dr. Csányi Sándor is nyilatkozott, a Magyar Labdarúgó Szövetség a járványügyi hatóságok minden előírását a kormány által meghatározott módon érvényesíti és végrehajtja saját területén a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítása érdekében”.

A kihirdetett szabályozás értelmében – írja az MLSZ – a következő időszakban kizárólag zárt kapuk mögött rendezhető labdarúgó-mérkőzés. Ez vonatkozik a soron következő válogatott mérkőzésekre is, a megvásárolt jegyek árát az MLSZ visszatéríti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére