Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

NB I: karnyújtásnyira került a bajnoki címtől a Fradi

Horváth Tamás

2019.04.13. 19:21

A listavezetõ zöld-fehérek a Mezõkövesd otthonában nyertek 2-1-re.

A 28. fordulóval folytatódtak az OTP Bank Liga küzdelmei. A vészesen közelgő vég (már csak 5 kör van hátra a bajnokság végéig) rányomta a bélyegét a 17 órakor kezdődő mérkőzésekre: 5 találkozón mindössze 7 gól született.

Haladás – MTK 1-0

Nagy kérdés volt, mire megy egymással a tabella utolsó helyén álló, ám az elmúlt 5 fordulóban 12 pontot gyűjtő Haladás és a 27 lejátszott meccset követően a pontvadászat 7. helyén tanyázó MTK. Az aktuális forma mellett tovább növelte a vasiak esélyeit, hogy az MTK keretének nagy része vírusfertőzéssel küzdött a héten, így nem tudtak megfelelően felkészülni a mérkőzésre. Sokáig úgy tűnt, gól nélkül maradnak a felek, ám a 86. percben jött Gaál, és megszerezte a győztes gólt a Halinak, amely így már csak 4 pontra van a bennmaradást jelentő 10. helytől.

Paks – Puskás Akadémia 0-0

Igazi kiesési rangadóra került sor az atomvárosban. A tét rányomta a bélyegét a találkozóra, nem is született gól. A paksiak és a felcsútiak sem lélegezhetnek fel, előbbiek 4, utóbbiak 3 egységre vannak a kiesőzónától.

Kisvárda – Diósgyőr 1-1

A Paks – Felcsúthoz hasonlóan a keleti piros-fehér csapatok mai mérkőzése is a kiesés elkerüléséről szólt. Sokáig úgy tűnt, Lucas öngólja győzelmet ér a vendég Diósgyőrnek, azonban Seco a ráadásban egalizált, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

Honvéd – Debrecen 1-1

A kispesti stadion építése miatt a piros-feketék az MTK pályáján fogadták a Lokit. A magyar válogatott Holender már a 4. percben megszerezte a vezetést Puskás Ferenc egykori klubjának, de Csősz még az első félidőben egyenlített. Ezzel az 1-1 azt jelenti, hogy a Honvéd gyakorlatilag lemondhat a harmadik helyről, mely így minden bizonnyal az Újpest és a Debrecen között fog eldőlni.

Mezőkövesd – Ferencváros 1-2

A 30. bajnoki címükre hajtó zöld-fehérek a Mezőkövesd otthonába látogattak. A matyók kezdték jobban a meccset, Drazic 18. percben szerzett góljával meg is szerezték a vezetést. A Fradi azonban nem adta fel, s a második félidőben Dvali és Bőle góljaival megfordították a meccset, ezzel karnyújtásnyira kerültek a bajnoki címtől.

Egy találkozó még hátravan: a Vidi az Újpestet fogadja. A 19.30-kor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére