Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy meccset nyert a magyar vízilabda-válogatott, megvan a döntő és az olimpia!

Pörge Béla

2020.01.24. 20:06

A lányoknak nem sikerült, a fiúknak viszont igen: Budapesten játszhat Európa bajnoki döntőt a vízilabda-válogatott!

A pénteki első elődöntőben a spanyolok óriási mérkőzésen, 9–8-ra győzték le a horvát csapatot, ami egyben azt jelentette, hogy aki a Magyarország–Montenegró mérkőzést megnyeri, az a döntő eredményétől függetlenül kvalifikálja magát az olimpiára.

Az első két negyedben fej-fej mellett haladt a két csapat, ahogyan az várható volt, szoros mérkőzést láthattunk. A harmadik negyedben viszont sikerült háromgólos előnyre szert tennie a magyar válogatottnak, ami főleg a jó védekezésnek volt köszönhető. Hatalmas küzdelem folyt egyébként a medencében, látszott, hogy komoly a tét. A hazai közönség óriási hangulatot teremtett, ez is vitte előre a magyar csapatot.

A negyedik negyedben sokáig nem esett gól, ez nekünk kedvezett. Montenegró aztán fel tudott jönni két gólra, de szinte azonnal jött a válasz.

Nagy Viktor ihletett formában védett az egész meccsen, de az utolsó negyedben tette fel a pontot az I-re, csak extra nagy gólokat tudott szerezni Montenegró – de abból szerencsére nem sokat.

Az utolsó percben a román bíró furcsa ítéletének is köszönhetően Montenegró visszajött egy gólra, az utolsó pillanatban Varga Dénes szemfüles góljával viszont mi zártuk le a meccset.

A végeredmény 10–8 Magyarország javára, Magyarország a döntőbe jutott és kvalifikálta magát az olimpiára. A döntőben Spanyolország ellen játszunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére